Driver1468621779 Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2008 cau mam problem s touto hrou kdyz dam infrastructure vsechno v pohode pak tam naskoci login a password login ten mam normalne Driver ale zadny password jsem do hry nedaval to se zase musim nekde zaregistrovat porpripade kde dekuji.
0 †mefistos† Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2008 jj na http://www.yourgamingname.com -> vyberes "Other(UK)" a kliknes na ">>" -> pak v pravo napises tvuj Network Access code(mas ho na cervenem papirku ktery byl u psp v krabicce pokud ne napis na podpora@playstation2.cz ze nemas NAC a co maz za typ psp[pr. psp-1003] a ze bys potreboval novy NAC) -> opises "Security code" -> kliknes na "Register" -> napises "Handle" (to pak napises v infrastructure v socom) a "Password"(taktez se timto prihlasis v socomu) a pokracujes dal v registraci(myslim ze davas meno atd. ale nejsem si uz tim jistej) snad to pochopis a pude ti to :psp::psp::psp::psp: PS: nudil sem se proto barevne hratky :D
0 Daniel-Czech Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2008 Kdepak,nikde se nemusíš registrovat.Najeď normálně na infrastructure,zadej svůj nick a nějáký heslo a můžeš normálně hrát.Jestli tě to tam potom nebue chtít pustit,je možný,že už takovej nick existuje a ty si budeš muset vymyslet jinej...
0 †mefistos† Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2008 musi se registrovat na ty strance:dozey:
0 Driver1468621779 Odesláno Červen 26, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 26, 2008 mefistos:ja uz jsem na to mezitim prisel a opravdu jsem se nemusel regstrovat neco v tej hre to bylo a uz jsem se tam zaregistroval ale hralo se to hrozne !!:D
Otázka
Driver1468621779
cau mam problem s touto hrou kdyz dam infrastructure vsechno v pohode pak tam naskoci login a password
login ten mam normalne Driver
ale zadny password jsem do hry nedaval
to se zase musim nekde zaregistrovat porpripade
kde dekuji.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts