Driver1468621779 Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 cau mam problem s touto hrou kdyz dam infrastructure vsechno v pohode pak tam naskoci login a password login ten mam normalne Driver ale zadny password jsem do hry nedaval to se zase musim nekde zaregistrovat porpripade kde dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 †mefistos† Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 jj na http://www.yourgamingname.com -> vyberes "Other(UK)" a kliknes na ">>" -> pak v pravo napises tvuj Network Access code(mas ho na cervenem papirku ktery byl u psp v krabicce pokud ne napis na podpora@playstation2.cz ze nemas NAC a co maz za typ psp[pr. psp-1003] a ze bys potreboval novy NAC) -> opises "Security code" -> kliknes na "Register" -> napises "Handle" (to pak napises v infrastructure v socom) a "Password"(taktez se timto prihlasis v socomu) a pokracujes dal v registraci(myslim ze davas meno atd. ale nejsem si uz tim jistej) snad to pochopis a pude ti to :psp::psp::psp::psp: PS: nudil sem se proto barevne hratky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daniel-Czech Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 Kdepak,nikde se nemusíš registrovat.Najeď normálně na infrastructure,zadej svůj nick a nějáký heslo a můžeš normálně hrát.Jestli tě to tam potom nebue chtít pustit,je možný,že už takovej nick existuje a ty si budeš muset vymyslet jinej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 †mefistos† Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 musi se registrovat na ty strance:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Červen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 mefistos:ja uz jsem na to mezitim prisel a opravdu jsem se nemusel regstrovat neco v tej hre to bylo a uz jsem se tam zaregistroval ale hralo se to hrozne !!:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Driver1468621779
cau mam problem s touto hrou kdyz dam infrastructure vsechno v pohode pak tam naskoci login a password
login ten mam normalne Driver
ale zadny password jsem do hry nedaval
to se zase musim nekde zaregistrovat porpripade
kde dekuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts