Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem s addonem kernel 1.5 a antipdate

†mefistos†

Otázka

ahojte nainstaloval sem si 1.50 kernel addon for 3.90 v2 a kdyz spustim nejakou aplikaci ktera jeden jen 1.5 tak mi to stejne nejde mam 3.90 M33-2

napise to "The game could not be started (8002014C)":cry:

a pak este mam problem s timhle

"

Coolj upravil plugin AntiUpdate od týmu tOc (_HellDashX_) pro použití na PSP s custom firmwarem 3.71 M33, včetně PSP Slim.

Tento plugin, jak již název napovídá, skryje po vložení UMD ikonu Update, čímž vám znemožní případnou, nechtěnou aktualizaci firmwaru na vyšší verzi.

Instalace pluginu probíhá stejně jako u ostatních pluginů. Překopírujte soubor anti.prx do adresáře ms0:/ seplugins / a přidejte řádek

ms0:/seplugins/anti.prx

do souboru vsh.txt. Poté plugin aktivujte v Recovery menu.

antiup1.jpgantiup2.jpg

Download: [AntiUpdate v1.0 plugin pro 3.71 M33]"> skousel sem si stahnout i pro 3.90 M33 co sem nasel na googlu(http://mashphealh.angelfire.com/ )ale kdyz si v recovery/plugins pustim ten plugin tak se mi ani nezapne psp jen se mi udela cerna obrazovka a nic pls mohl by mi nekdo poradti:cry::cry:

EDIT: prvni priklad vyresen(snad) dal sem ty aplikace do slozky GAME150 a facha to :-D :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
No ty nove antiupdaty nejdou skoro nikomu,pokud nechces aby se ti zobrazoval update tak si stahni treba le recovery a v tom ten antiupdate funguje,ho pouzivam ja;)
jj dik.. akorat kdyz to dam do psp zmenim vsh atd. a v recovery dam plugins tak to tam nemam napsany abych to aktivoval? a kdyz dam R+note tak mi zacne blikat oranzove neco s MS a nic se nedeje:cry:
Odkaz ke komentáři

• 0
Zalohuj si celou ms na hardisk a zformatuj kartu ve fat32,a davas ty pluginy do ms0:/seplugins/tvujplugin.prx ???

jj udelal sem ms0:/seplugins/recovery.prx a do vsh.txt sem dal radek "ms0:/seplugins/recovery.prx". btw do toho formatu se mi moc nechce. je to nutny? :-D to by bylo asi na dlouho.. vsechny pluginy mi fachaj jen tenhle se mi nezobrazuje v recovery menu.

EDIT: tak sem zjistil ze kdyz pridam jakej koliv plugin novej tak se mi nezobrazi v recovery menu abych h aktivoval.. je mozny ze uz to je plny?

Odkaz ke komentáři

• 0
Aha kolik tam mas pluginu?,mi se nezobrazoval plugin kdyz jsem jich mel hafo ale kdyz jsem jich dal par pryc tak se ukazal,zkus nejake smazat a nezapomen smazat i radek ve vsh.txt

joo uz to fachaa.. a ted mam zas stahnout ten antiupdate? nebo co v tom recovery?:roll:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu