ahojte nainstaloval sem si 1.50 kernel addon for 3.90 v2 a kdyz spustim nejakou aplikaci ktera jeden jen 1.5 tak mi to stejne nejde mam 3.90 M33-2
napise to "The game could not be started (8002014C)":cry:
a pak este mam problem s timhle
"
Coolj upravil plugin AntiUpdate od týmu tOc (_HellDashX_) pro použití na PSP s custom firmwarem 3.71 M33, včetně PSP Slim.
Tento plugin, jak již název napovídá, skryje po vložení UMD ikonu Update, čímž vám znemožní případnou, nechtěnou aktualizaci firmwaru na vyšší verzi.
Instalace pluginu probíhá stejně jako u ostatních pluginů. Překopírujte soubor anti.prx do adresáře ms0:/ seplugins / a přidejte řádek
ms0:/seplugins/anti.prx
do souboru vsh.txt. Poté plugin aktivujte v Recovery menu.
Download: [AntiUpdate v1.0 plugin pro 3.71 M33]"> skousel sem si stahnout i pro 3.90 M33 co sem nasel na googlu(http://mashphealh.angelfire.com/)ale kdyz si v recovery/plugins pustim ten plugin tak se mi ani nezapne psp jen se mi udela cerna obrazovka a nic pls mohl by mi nekdo poradti:cry::cry:
EDIT: prvni priklad vyresen(snad) dal sem ty aplikace do slozky GAME150 a facha to :-D :-D
Otázka
†mefistos†
ahojte nainstaloval sem si 1.50 kernel addon for 3.90 v2 a kdyz spustim nejakou aplikaci ktera jeden jen 1.5 tak mi to stejne nejde mam 3.90 M33-2
napise to "The game could not be started (8002014C)":cry:
a pak este mam problem s timhle
"
Coolj upravil plugin AntiUpdate od týmu tOc (_HellDashX_) pro použití na PSP s custom firmwarem 3.71 M33, včetně PSP Slim.
Tento plugin, jak již název napovídá, skryje po vložení UMD ikonu Update, čímž vám znemožní případnou, nechtěnou aktualizaci firmwaru na vyšší verzi.
Instalace pluginu probíhá stejně jako u ostatních pluginů. Překopírujte soubor anti.prx do adresáře ms0:/ seplugins / a přidejte řádek
ms0:/seplugins/anti.prx
do souboru vsh.txt. Poté plugin aktivujte v Recovery menu.
Download: [AntiUpdate v1.0 plugin pro 3.71 M33]"> skousel sem si stahnout i pro 3.90 M33 co sem nasel na googlu(http://mashphealh.angelfire.com/ )ale kdyz si v recovery/plugins pustim ten plugin tak se mi ani nezapne psp jen se mi udela cerna obrazovka a nic pls mohl by mi nekdo poradti:cry::cry:
EDIT: prvni priklad vyresen(snad) dal sem ty aplikace do slozky GAME150 a facha to :-D :-D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts