modry.neon Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 stahl jsem si skiny do psp ale fakt nevim jak to tam dostat.nema s tim nekdo nejakou zkusenost jsou to skiny jako win XP vista a spol.dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 stahl jsem si skiny do psp ale fakt nevim jak to tam dostat.nema s tim nekdo nejakou zkusenostjsou to skiny jako win XP vista a spol.dik moc pokud si chces zmenit jenom obrazek na plose, tak neni problem... pokud chces komplet skin tak musis mit FW 1.5 a riskujes brick pokud v tom skinu bude nejaka chyba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 no...to bude asi do ThemePSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 ja mam fw 3.02 a mam vlastne pozadie ktore som si urobil v coreli a gameboot mam tiez iny.takze nemusis mat 1.50 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 ja mam fw 3.02 a mam vlastne pozadie ktore som si urobil v coreli a gameboot mam tiez iny.takze nemusis mat 1.50 :)A to jde změnit gameboot ve 3.02? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 Kinder Master King ide zmenit,staci ked budes mat devhook 0.51.100. na MS si najdi dh/302/flash0/resource a tam vsetko na com stoji psp jednoducho nahradis ten original gameboot.pmf.Ale gameboot funfuje len ked spustas nieco na 3.02.Neboj sa bricknutie nehrozi.Pozor ale font sa nepokusaj zmenit pretoze to vzdy zamrzne.a este tam mas obrazok v bmp 01-12.to su ulozene pozadia.Mozes si ho prerobit na aku farbu chces ale v rozliseni 60x34 pixelov ale nepojdu ti tie ostatne tak ze si ten original niekde savedni.Vsetko mi to funguje a nemam stim ziadny problem :D :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
modry.neon
stahl jsem si skiny do psp ale fakt nevim jak to tam dostat.nema s tim nekdo nejakou zkusenost
jsou to skiny jako win XP vista a spol.dik moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts