Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

xbox hry na xbox 360

pentium4

Otázka

čau všem , chtěl jsem se zeptat jestli jdou xbox1 hry na X360??? stáhl jsem si-Ultimate pro pinball na xbox1,dal jsem to do xka 360,tak mi to píše ->

This original Xbox game is not supported on your Xbox 360 console. An update to support this game may be available. For more info,go to www.xbox.com/game. Version:1.0

díky za odpověď:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
jj na xbox-sky jich par je mam uz stazeny Crash bandicoot wrath of cortex :D

Funguje paradne , akorat se to po spusteni z netu nejak updatovalo :D

hele jak to vypaluješ? xD mám toho black a ten má 7gb 2x jsme to planul s dvd souborem a bez...s dvd se to sputilo ale jen černá obrazovka...bez dvd ani nezjistilo že to je hra xD

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

A ses pripojenej na net ? Taky musis mit pal verzi . Ja to palil klasicky jako x360 hru , stahl sem soubor .iso a .dvd a v clone cd sem to smahl na rychlost 2x z toho .dvd souboru . Melo to taky neco pres 7 gb :D A jeste sem to pro jistotu projel xdvdmulleterem , bylo tam vsecko zaskrtly...

Odkaz ke komentáři

• 0
A ses pripojenej na net ? Taky musis mit pal verzi . Ja to palil klasicky jako x360 hru , stahl sem soubor .iso a .dvd a v clone cd sem to smahl na rychlost 2x z toho .dvd souboru . Melo to taky neco pres 7 gb :D A jeste sem to pro jistotu projel xdvdmulleterem , bylo tam vsecko zaskrtly...

njn koukám a nemělo to ixtreme c...( dá se to předělat v xmulleter? že? xD)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu