Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jakou vybrat židli k PC ??????????????

407sw

Recommended Posts

mam za 4 kila a ležim si tady.:D...ale přepejšlim o něčem pohodlnéjším(tohle je sice čalouněný, ale nemá to opěrky:D)

thle vypada skvele: http://www.drnatur.cz/PC-kreslo.html

Ohledne toho linku, chtel bych to skusit aspon na 1 den :D. Jinak k zidli. Urcite bych ti doporucoval si zajit do nejakeho velkeho shopu kde si je muzes skusit - sconto, ikea atd... Cim vic nastavitelneho tak tim asi lip... Jinak bych ti asi doporucil to co nam porad rikaj, nema byt mekka a prijemna ale aby ti tlacila do zad. Pak si na to zvyknes a jinak te nebudou bolet zada potom. Jinak budes sedet ok prijemne ale pak to bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neplacejte nesmysly ze 4k je moc...ja mam zidli za 4k a je mi nepohodlna

ctu casak computer a nedavno tam bylo jako mimotema zidle k pc jak je vybirat, rikali ze pokud se u pc prosedi vic jak 4h denne tak by se do toho melo investovat az 11k a ta zidle vydrzi klidne 5 let a vic kdyz je kvalitni

na pozadani muzu clanek naskenovat ;)

Odkaz ke komentáři

neplacejte nesmysly ze 4k je moc...ja mam zidli za 4k a je mi nepohodlna

ctu casak computer a nedavno tam bylo jako mimotema zidle k pc jak je vybirat, rikali ze pokud se u pc prosedi vic jak 4h denne tak by se do toho melo investovat az 11k a ta zidle vydrzi klidne 5 let a vic kdyz je kvalitni

na pozadani muzu clanek naskenovat ;)

To je jasny ze investovat do veci ktery pouzivas hodne hodin dene je dobry .. Jako je treba i matrace na ktere spis. Je to vec kazdyho kdo kolik za to da

Odkaz ke komentáři

no hlavne aby mne z toho nebolely zada uvazoval se i o nake zdravotni zidli jaky na to mate nazor ?

nevim, jestli mas problem se zadama.. (pokud ne, tak te urcite bolet nebudou.. - pokud neplanujes drevenou zidli xD )

.. ja je lehce zakriveny mam - ne, neni to od narozeni, ale od vysedavani u PC :D - a rozhodne me v moji zidli zada nembolej, jsem v tom jako v polo-lehu - tzn. nohy mam na drevenem parapetu na okne a bokem jsem ke klavesnici..

Jde o to, aby ta zidle byla mekka..

Tohle je moje.. Jak vidis, elkem obycejna, vazne nevim cenu, ale myslim, ze za 4k nebyla.. Neni to asi zadna znacka, musel jsem si ji sesroubovat sam (dodavala se rozlozena) - tak ale bylo to par sroubu - operadlo + sedadlo + madla + kriz + kolecka ;) A muzu ti rict, ze na ni sedim uz asi 5 - 6let a sedi se mi na ni skvele :-)

zidle.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu