407sw Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Cusec tak se mi po*rala zidle k PC a hodlam si koupit novou cena tak do 4 000 vic bych ta to asi nedal muze mi nekod dat nakej fakt dobrej typ ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Uz fakt nemas utracat zaco peniaze? 4000 Kc stolicka? :roll: Ked uz, tato je peckova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 jenže jestli u PC prosedí třeba celej den, tak mu ta židle pěkně zničí záda :) doporučuju nějakou s nastavitelnou výškou i sklonem opěradla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 mam za 4 kila a ležim si tady.:D...ale přepejšlim o něčem pohodlnéjším(tohle je sice čalouněný, ale nemá to opěrky:D) thle vypada skvele: http://www.drnatur.cz/PC-kreslo.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 mam za 4 kila a ležim si tady.:D...ale přepejšlim o něčem pohodlnéjším(tohle je sice čalouněný, ale nemá to opěrky:D)thle vypada skvele: http://www.drnatur.cz/PC-kreslo.html Ohledne toho linku, chtel bych to skusit aspon na 1 den :D. Jinak k zidli. Urcite bych ti doporucoval si zajit do nejakeho velkeho shopu kde si je muzes skusit - sconto, ikea atd... Cim vic nastavitelneho tak tim asi lip... Jinak bych ti asi doporucil to co nam porad rikaj, nema byt mekka a prijemna ale aby ti tlacila do zad. Pak si na to zvyknes a jinak te nebudou bolet zada potom. Jinak budes sedet ok prijemne ale pak to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 jestli chces neco hodne dobryho, tak tady > http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/40103100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 jj, rozhodně vyzkoušet a preferovat zdravé sezení nad pohodlím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 neplacejte nesmysly ze 4k je moc...ja mam zidli za 4k a je mi nepohodlna ctu casak computer a nedavno tam bylo jako mimotema zidle k pc jak je vybirat, rikali ze pokud se u pc prosedi vic jak 4h denne tak by se do toho melo investovat az 11k a ta zidle vydrzi klidne 5 let a vic kdyz je kvalitni na pozadani muzu clanek naskenovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Ja si tu sedim v polokozenym kresilku ve tvaru jakehosi pulšálku z maminy stary provozovny a nemuzu si ho vynachvalit, a vydrzim v nem i cely den bez nejakych bolavych zad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 neplacejte nesmysly ze 4k je moc...ja mam zidli za 4k a je mi nepohodlnactu casak computer a nedavno tam bylo jako mimotema zidle k pc jak je vybirat, rikali ze pokud se u pc prosedi vic jak 4h denne tak by se do toho melo investovat az 11k a ta zidle vydrzi klidne 5 let a vic kdyz je kvalitni na pozadani muzu clanek naskenovat ;) To je jasny ze investovat do veci ktery pouzivas hodne hodin dene je dobry .. Jako je treba i matrace na ktere spis. Je to vec kazdyho kdo kolik za to da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Pohodlna zidle ti muze byt i za 2k, muze ti byt i vice pohodlna nez nejaka za 10k, hlavne si to vyzkousej.. Kazdymu se sedi na kazde zidli jinak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Červen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 no hlavne aby mne z toho nebolely zada uvazoval se i o nake zdravotni zidli jaky na to mate nazor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 no hlavne aby mne z toho nebolely zada uvazoval se i o nake zdravotni zidli jaky na to mate nazor ? no treba ja nemam vubec problem ze by me bolely zada spis me boli pr*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 lol zdravotni :D to jsou akorat prachy za slovo zdravotni ... Proste si zajdi do nejakeho toho shopu a nech si porad, vyzkousej atd. Od toho tam prece jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 vyber z ikea :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 no hlavne aby mne z toho nebolely zada uvazoval se i o nake zdravotni zidli jaky na to mate nazor ? nevim, jestli mas problem se zadama.. (pokud ne, tak te urcite bolet nebudou.. - pokud neplanujes drevenou zidli xD ) .. ja je lehce zakriveny mam - ne, neni to od narozeni, ale od vysedavani u PC :D - a rozhodne me v moji zidli zada nembolej, jsem v tom jako v polo-lehu - tzn. nohy mam na drevenem parapetu na okne a bokem jsem ke klavesnici.. Jde o to, aby ta zidle byla mekka.. Tohle je moje.. Jak vidis, elkem obycejna, vazne nevim cenu, ale myslim, ze za 4k nebyla.. Neni to asi zadna znacka, musel jsem si ji sesroubovat sam (dodavala se rozlozena) - tak ale bylo to par sroubu - operadlo + sedadlo + madla + kriz + kolecka ;) A muzu ti rict, ze na ni sedim uz asi 5 - 6let a sedi se mi na ni skvele :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 já mám nějaký shit s MAKRA a sedi se mi v nem jak natrunu :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Příjde mně blbost kupovat křeslo přez net to musíš vyzkoušet a kouknout se sám za 4 k seženeš určitě good křeslo já mám kožený asin za 5 a pomalu v něm ležim:Dzkus zajet do ikei nebo jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 já mám nějaký shit s MAKRA a sedi se mi v nem jak natrunu :dozey: jj mam taky z makra..menuje se to fred , nebo john , stoji neco okolo tacku, je kozena a sedi se v ni dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Cloud: jo? taky nejakou shanim...myslis ze ji tam jeset maj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 tu tam maj porad :D. Mrkni do letaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 To anonym : Takove jasne zivobyti :D, zidle-hrajes hrajes. Otocis se a des spat a pristi den akorat skocis na zidli a zase jedes xD. Nedivim se mas ty zada z PC xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Sim3te: mám to taky tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 SW: :D borce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 musel jsem si ji sesroubovat sam (dodavala se rozlozena) - tak ale bylo to par sroubu - operadlo + sedadlo + madla + kriz + kolecka ;) no to si musis kazdou sesroubovat sam....myslis ze ti nekdo da uz sesroubovanou v giganticky krabici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.