Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Elder Scrolls Oblivion

toxic26

Recommended Posts

mám pro vás speciální stránku na které se dá obědnat oblivion na PSP...je to super RPGčko :P [glow=red] muhehe

http://www.ebgames.com/product.asp?product%5Fid=190345

Aby to nebyl nějaký fake. Přijde mi, že by to měli třeba na stránkách ign, ale tma mají až příští rok (jaro 2007).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám pro vás speciální stránku na které se dá obědnat oblivion na PSP...je to super RPGčko :P [glow=red] muhehe

http://www.ebgames.com/product.asp?product%5Fid=190345

hmm tak to je "speciální" jak sviň...když se to da objednat "spyše předobjednat" zkoro všude...To ještě na základní škole mi kamarád furt do mě hustil že jeho otec má speciální programy na hekrování, speciální Cdčka ktery může přepisovat a ja nevim co ještě a ja jen koulel :roll: očima a smál :lol: jak je stupidní. Slovo speciální :lol: omg

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

na Oblivion se těšim ale to co mě ted trochu zaráží je, že před nějakým tím měsícem zpátky vyšlo denně ke stažení třeba i 10 nových her..a od okamžíku kdy byl zprovozněnej ten blbej psx emulator jsem snad nevidel žádnou novinku několik týdnů..tak aby ten oblivion vůbec někdy vyšel nebo aby ještě vůbec někdy vyšla nějaká hra:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu