toxic26 Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 mám pro vás speciální stránku na které se dá obědnat oblivion na PSP...je to super RPGčko :P [glow=red] muhehe http://www.ebgames.com/product.asp?product%5Fid=190345 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxic26 Odesláno Prosinec 18, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 mám pro vás speciální stránku na které se dá obědnat oblivion na PSP...je to super RPGčko :P [http://www.ebgames.com/product.asp?product%5Fid=190345] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 juj modi plz promazte to nebo to nak upravte ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambitka Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 stejně su zvědavej na grafiku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 tak to sem zvedavej oblivion na pc je docela dost dobrej :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 mám pro vás speciální stránku na které se dá obědnat oblivion na PSP...je to super RPGčko :P [glow=red] muhehe http://www.ebgames.com/product.asp?product%5Fid=190345Heh myslel sem, že Oblivion tu bud na PSP až někdy příští rok, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxic26 Odesláno Prosinec 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 no nevim,ale dá se to tady obědnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 mám pro vás speciální stránku na které se dá obědnat oblivion na PSP...je to super RPGčko :P [glow=red] muhehe http://www.ebgames.com/product.asp?product%5Fid=190345Aby to nebyl nějaký fake. Přijde mi, že by to měli třeba na stránkách ign, ale tma mají až příští rok (jaro 2007). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxic26 Odesláno Prosinec 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 to bude ale spíš předobědnávka víš....to bude docela možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 mám pro vás speciální stránku na které se dá obědnat oblivion na PSP...je to super RPGčko :P [glow=red] muhehe http://www.ebgames.com/product.asp?product%5Fid=190345hmm tak to je "speciální" jak sviň...když se to da objednat "spyše předobjednat" zkoro všude...To ještě na základní škole mi kamarád furt do mě hustil že jeho otec má speciální programy na hekrování, speciální Cdčka ktery může přepisovat a ja nevim co ještě a ja jen koulel :roll: očima a smál :lol: jak je stupidní. Slovo speciální :lol: omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perdto Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 oblivion bude drsnej jestli to nejak neposerou protoze na pc to bylo v pohode az na tu narocnost ale na psp to nastesti resit nemusim :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 haha aby to nedopadlo jako s n-gage a codem to se nedalo hrát jak se to sekalo..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejdazendel Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Jsem zvedav kdy konecne pojede psp na full vykon a jestli bude videt rozdil. Treba uz v tom oblivionu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Jn to bude husty ještě že mám tak velkou kartičku :P a kde sou kua ty next-gen ??? ha??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 oblivion ma na psp jet us na plnem vykonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Jn to bude husty ještě že mám tak velkou kartičku :P ? to ti nepomůže, jestli to je na 4 UMD, tak ti 4GB bude malá - už aby ses poohlížel po 8GB ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 mno jestli to bude na 4 UMD pak se na kartu dá jedno pak další a pak další.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 na Oblivion se těšim ale to co mě ted trochu zaráží je, že před nějakým tím měsícem zpátky vyšlo denně ke stažení třeba i 10 nových her..a od okamžíku kdy byl zprovozněnej ten blbej psx emulator jsem snad nevidel žádnou novinku několik týdnů..tak aby ten oblivion vůbec někdy vyšel nebo aby ještě vůbec někdy vyšla nějaká hra:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SackX Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Je to předobědnávka, bude to 16.4.2007, tak to si rači počkam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.