Mike55 Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Tak konečně jsem si objednal Wi-fi router, abych mohl být na PS3 konečně online, ale potřebuju pár rad pro začátek...: 1. Jakmile router zprovozním, budu muset samozřejmě nastavit sít, ale nevím kde... 2. Viděl jsem tam nějakou PS3 web, kde se mám k ním přidat(nebo ke komunitě)-je to zdarma a jaké to má výhody? 3. Když si budu chtít stáhnou/koupit něco z PS store, jak to zaplatím?? Jsou tam nějaké body jako u XBOX 360??? 4. Zatím žádná, podle mě časem přibude. Děkuji za vysvětlení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Router připojíš k PC, k routeru dostaneš cd...tam to někde navolíš... Tady nevim co myslíš...(Folding Home, PSN, PS STORE) Zadáš si tam při registraci číslo kreditky, a měly by se rozjet i nějaký kupóny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 1) http://console-forum.net/showthread.php?t=23631 2) kde? co? :dozey: 3) platebni kartou, kterou si nejdriv ve svym uctu registrujes 4) vsechno tu uz je zodpovezeny (a nejen tady, ale i v navodu k PS3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Chci se zeptat jenom na tu kartu. To musi bejt embosovana nebo staci normalni? Ja mam visa electron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 lomax: musi to byt ta embosovana ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Díky moc všem. K té druhé otázce, myslel jsem to PSN..jinak to budu muset mít zapnutý comp, když budu chtít jít online na PS3?? Tak to je pěkně na hovno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Mike55: to ti rek kdo ze budes muset mit zapnuty PC? S routerem tohle odpada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Červen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Sry, mě to popletlo, no dneska mi přišel ten modem, tak se do toho pustím podle rad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mike55
Tak konečně jsem si objednal Wi-fi router, abych mohl být na PS3 konečně online, ale potřebuju pár rad pro začátek...:
1. Jakmile router zprovozním, budu muset samozřejmě nastavit sít, ale nevím kde...
2. Viděl jsem tam nějakou PS3 web, kde se mám k ním přidat(nebo ke komunitě)-je to zdarma a jaké to má výhody?
3. Když si budu chtít stáhnou/koupit něco z PS store, jak to zaplatím?? Jsou tam nějaké body jako u XBOX 360???
4. Zatím žádná, podle mě časem přibude. Děkuji za vysvětlení...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.