†mefistos† Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 poradte pls. dokoncil sem 2 misy a mohl sem udelat vojaky tak sem je udelal ale ted nevim jak dal. nemuzu k tomu totemu kde chodim na ty mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 ja jsem patapon dohral :D ale uz nepamatuju na zacatek, skus si projit vesnicku a proklikat to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 klikam jak blbej. jediny co muzu je hrat na trumpetu kdyz strom tancuje:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Podivej se sem, neco jsem nasel, doufam ze ti to pomuze, nestudoval jsem to ;D http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/942065/51864 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 se nedivim zes to nestudoval:D nevi pls nekdo jak dal? ten simetovo navod se vazne neda:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 to je divny, neni to nejakej bug? K tomu stromu, kde lezes k misim, by to snad melo jit vzdy ne Nebo se pletu? Co vy na to pataponari - co jste to uz taky dohrali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Ja to tez dohral a zral jsem to jak chleba jen ted si uz fakt nevzpomenu ale ja mel problem jen s prvnim miraclem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 ja nevim asi jo.. zacnu to hrat od znova.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 tak to nejde tu so screeny ze proste doleva nemuzu k tem misim. pls stahnete to nekdo znova.. nebo si to dejte od znova fak tnevim jak dal udelal sem si bojovniky ale nevim jak dal:cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Hele jestli to jsou tve screeny tak mi rekni kde jsi na zacatku hry ziskal bojovniky barsala potrebujes na ne totiz ty nejlepsi suroviny a ty jen tak neziskas :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 nn neni muj.. anasel sem ho nejak na netu.. ale vypada to u me uplne stejne.. akorat bez tech bojovniku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.