c.u.f Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 zdravim lidi prave se mi rozbila moje 2gb pametovka proste se mi uplne znicil ten umely obal a zbyl mi pouze ten vnitrek ten cip ci co to je....da se s tim neco delat?nekam zajit??ten obal se uz neda pouzit:-(diik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Kup nejaku uplne malu kapacitu za par korun, obal zlupni dole a ten chip co ti zostal prilep do toho noveho obalu :D skusit mozes :D Ale 2GB je bieda kup uz neco nove :D A ked sa to len tak rozpadlo tak asi fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 c.u.f Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 neni to fake a tedka mam jeste vetsi problem ze asi nejaka castice toho oalu uvizla v psp a nemuzu strcit do psp jinou nvm co delat kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Zober nejaky spendlik a spaaaraj :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 c.u.f Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 no to uz delam celkem dlouho vypada to ze to je tam uplne v te spodni casti v takovych tech zubech:Djako kartu si koupim new ale at s tim psp nic neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 No hlavne tie zuby neposkod lebo potom uz duplom ziadna karta nepojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Me se neco podobneho stalo s moji 4 GB .... proste sem mi ten obal uplne rozpadl, tak sem ho slepil dohromady .... a jaks taks to drzi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Pokud mas zaruku, muzes to v nejhorsim dat do zaruky - pokud ti to nepujde vyndat.. Pokud zaruku nemas, nic ti nebrani v tom, rozebrat to, aby jsi k tomu mohl lepe ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
c.u.f
zdravim lidi prave se mi rozbila moje 2gb pametovka proste se mi uplne znicil ten umely obal a zbyl mi pouze ten vnitrek ten cip ci co to je....da se s tim neco delat?nekam zajit??ten obal se uz neda pouzit:-(diik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts