c.u.f Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2008 zdravim lidi prave se mi rozbila moje 2gb pametovka proste se mi uplne znicil ten umely obal a zbyl mi pouze ten vnitrek ten cip ci co to je....da se s tim neco delat?nekam zajit??ten obal se uz neda pouzit:-(diik
0 Zekeasakura Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2008 Kup nejaku uplne malu kapacitu za par korun, obal zlupni dole a ten chip co ti zostal prilep do toho noveho obalu :D skusit mozes :D Ale 2GB je bieda kup uz neco nove :D A ked sa to len tak rozpadlo tak asi fake.
0 c.u.f Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 16, 2008 neni to fake a tedka mam jeste vetsi problem ze asi nejaka castice toho oalu uvizla v psp a nemuzu strcit do psp jinou nvm co delat kua
0 Zekeasakura Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2008 Zober nejaky spendlik a spaaaraj :D
0 c.u.f Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 16, 2008 no to uz delam celkem dlouho vypada to ze to je tam uplne v te spodni casti v takovych tech zubech:Djako kartu si koupim new ale at s tim psp nic neni
0 Zekeasakura Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2008 No hlavne tie zuby neposkod lebo potom uz duplom ziadna karta nepojde.
0 manousp Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2008 Me se neco podobneho stalo s moji 4 GB .... proste sem mi ten obal uplne rozpadl, tak sem ho slepil dohromady .... a jaks taks to drzi :D
0 Anonymous_ Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2008 Pokud mas zaruku, muzes to v nejhorsim dat do zaruky - pokud ti to nepujde vyndat.. Pokud zaruku nemas, nic ti nebrani v tom, rozebrat to, aby jsi k tomu mohl lepe ;)
Otázka
c.u.f
zdravim lidi prave se mi rozbila moje 2gb pametovka proste se mi uplne znicil ten umely obal a zbyl mi pouze ten vnitrek ten cip ci co to je....da se s tim neco delat?nekam zajit??ten obal se uz neda pouzit:-(diik
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts