92speedx92 Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 zdar parani parim juiced 2 a sem ted v sampionatu ZEX vizvu mam hotovou a ted mam jet posledni zavod v ZEX a pise mi to ze musim mit prototip karu tak se kouknu do kramu s autama a tam maj sami muscle a super ale nevidim zadny prototip , tak mi pls nekdo helpnete co tam mam jeste udelat , jo a mam taky vsechen motorovej tuning otevrenej:cry::psp::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 nekde tam je prototyp vydis to nekde nahore v rohu joko napr. good drift car tak je tam i prototyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 bo to vim ale ja to tam ani poradne neprectu pac je to rozmazany tak sem se ptal jestli nekdo nevi aby mi napsal znacku toho auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 je to nejaky zeleny ford myslim. mel by mit nahore 2 obrazky jeden ten good a jeste jeden to budee prototip ale je to na 100% ford Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 ty barvy aut se pokazdy menej a vic aut tam ma good drift car Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 tak ja se ti kouknu ale myslim ze je to ford co ma vzdycky zelenou barvu pockej pak ti to hodim do EDITU EDIT:tak to neni ford je to napriklad nisan skyline R32 GTS-t Type M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 žádný prototysp car není seriový! musíš nainstalovat prototype parts, když dáš customize a jak tam je paint body tuning tak tam dáš asi [] nebo /\ ted nevim a tam si za již získaně body zpřístupníš prototype součásky které poté nainstaluješ na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 ty jo fakt , dik moc mas tam thanx , ja u toho auta mam napsany jenom good drift ale nic o prototipu tak dik moc :-D thx for driver kacisko: to vim ja potreboval jenom to co uz ted vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 To by mělo být přibližně těch posledních 10 aut... tzn. od 70 do 81... Takže Zonda roadster F, Melling Hellcat,Koenigsegg CCX,Saleen S7,TVR Sagaris,Ascari KZ1,Dodge Viper GTS,Dodge Viper SRT-10, a obě Corvetky(Z06 a Z51) edit: Tak ne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 sanchez : ja sem teprve v ZEX smapionatu mas asi 76 aut ale tamten prototip byl ten nissan ______________________ tak sem si moc nepomohl ted musim delat drift za 750 000 a to mi moc nejde stacilo mi tech 350 000 ______________ tak ty auta tam musej mit napsany max class: class2 nebo tak neco na pravo ve prostred , az to nekdu bude hledat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.