Vymi Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Zdarec, všude píšou, že NHL 08 obsahuje kompletní CZ extraligu. Kvůli tomu jsem si to koupil, ale extraligu tam nemůžu najít. Nebo musím něco vyhrát, aby se mi uvolnila... Hlavně mi neříkejte, že tam není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Zdarec,všude píšou, že NHL 08 obsahuje kompletní CZ extraligu. Kvůli tomu jsem si to koupil, ale extraligu tam nemůžu najít. Nebo musím něco vyhrát, aby se mi uvolnila... Hlavně mi neříkejte, že tam není... No tak asi te zklamu ale na ps3 taky neni :( ale pritom ve FIFA08 je cz liga,nechapu :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Zdarec, mám dotaz ohledně dresů. Jeslti někdo nevíte jak se dají odemknout. Když si ho vyberu jsou tam napsaný www. stránk, na který mám najet, ale žádný kód pro odemčení dresů jsem nikde nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/code/939620.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gecko69 Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Zdarec, mam dotaz ohledne NHL. Da se v Dynastii zmenit tym? Hraju druhou sezonu za svuj vymysleny tym, ale uz me to nejak nebavi a rad bych presel k jinemu. Dival jsem se vsude mozne, ale nic takoveho jsem nenasel...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 ne nedá:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tono4850 Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Nevie niekto,ako to mám nastaviť,aby sa to hralo čo najlepšie??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malena3steve Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Nevie niekto,ako to mám nastaviť,aby sa to hralo čo najlepšie??? Zkus si dát kameru na ICE (led) a střílení na manual střídání je taky dobrý na manual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 já osobně když hraju na obtížnost pro tak vyhravam a soupeř si moc nezahraje, ale když dám all-star tak je to vyrovnaný ale dostavam jeden gol za druhým a žádný nedávám :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tono4850 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Zkus si dát kameru na ICE (led) a střílení na manual střídání je taky dobrý na manual dík,ale ja som myslel to nastavenie ako rýchlosť hry,presnosť a sila striel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.