Robot2037 Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Doufam ze tentokrat jsem se trefil do spravny sekce :) Zajima me jestli se tady nekdo venuje programovani pro DS. Bylo by fajn vedet ze si muzeme s nekym o tomto popovidat, ci poresit nejaky problem. Ja se tim prokousavam zatim par dni, takze nejsem zadny expert. Nejdriv musim udelat nejakou jednoduchou hru abych se to naucil a pak bych se mohl vrhnout i na neco trosku slozitejsiho podle nalady :) btw kdyby se tady ciste nahodou nasel i nekdo kdo umi pekne kreslit a nema co delat, mohl by mi udelat grafiku (2D). ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 no rád bych se to naučil :) tohle mě bavilo (vytvářet mapy pro wara...atd.) takže já bych klidně i spolupracoval, jen to chce poshánět studijní materiály...atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 pokud vim, tak sir_Jarousek uz v tom taky jede :D .. ja hned jak dodelam spoustu projektu, co mam ted rozdelanych (vesmes stranky a PHP skripty :)) ), tak bych se na to taky mrknul ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Červenec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 jo, s jarouskem sem uz daval rec. no ja mam neco rozdelaneho, ale furt si nemuzu najit cas to dokoncit, treba zrovna ted sem v praci a po praci jdu jeste nekam, takze nic neudelam...no a takhle to mam skoro porad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Tak já se to učím, co to jde :) , ale času taky moc nemám. Plánuju udělat na ty moje stránky tutorialy o programování pro DS, takže pokud moc dobře neumíte anglicky a chcete se to naučit, počkejte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.