Robot2037 Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2008 Doufam ze tentokrat jsem se trefil do spravny sekce :) Zajima me jestli se tady nekdo venuje programovani pro DS. Bylo by fajn vedet ze si muzeme s nekym o tomto popovidat, ci poresit nejaky problem. Ja se tim prokousavam zatim par dni, takze nejsem zadny expert. Nejdriv musim udelat nejakou jednoduchou hru abych se to naucil a pak bych se mohl vrhnout i na neco trosku slozitejsiho podle nalady :) btw kdyby se tady ciste nahodou nasel i nekdo kdo umi pekne kreslit a nema co delat, mohl by mi udelat grafiku (2D). ;) Citovat
Guest Kyssi Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2008 no rád bych se to naučil :) tohle mě bavilo (vytvářet mapy pro wara...atd.) takže já bych klidně i spolupracoval, jen to chce poshánět studijní materiály...atd. Citovat
Anonymous_ Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2008 pokud vim, tak sir_Jarousek uz v tom taky jede :D .. ja hned jak dodelam spoustu projektu, co mam ted rozdelanych (vesmes stranky a PHP skripty :)) ), tak bych se na to taky mrknul ;) Citovat
Robot2037 Odesláno Červenec 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2008 jo, s jarouskem sem uz daval rec. no ja mam neco rozdelaneho, ale furt si nemuzu najit cas to dokoncit, treba zrovna ted sem v praci a po praci jdu jeste nekam, takze nic neudelam...no a takhle to mam skoro porad :) Citovat
Sir Jarousek Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2008 Tak já se to učím, co to jde :) , ale času taky moc nemám. Plánuju udělat na ty moje stránky tutorialy o programování pro DS, takže pokud moc dobře neumíte anglicky a chcete se to naučit, počkejte :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.