Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pád PSP na zem

Malarkky

Otázka

Cuss all, dneska ve skole mi psp spadlo na zem displayem nahoru, ale kdyz ho zapnu, okolo kazdeho pixelu je nepatrnej bilej ramecek a na prave polovine displaye je jina barva. I kdyz ted kdyz jsem to zapl, je to zase v pohode. Ale to uz se mi jednou stalo a kdyz jsem malinko zaklepal na psp, je to znovu. Da se s tim neco delat, nebo jsem v....??:blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

pokdu to mas jeste v zaruce, upaluj s tim na reklamaci ted hned.. Pokud budes cekat, objevi se neco pozdeji (a projevi se to terba jeste hure) a to uz pak treba zaruku mit nebudes a budes tezce litovat..

Pokud zaruku nemas, rozeber to a podivej se na kontakty displej - main-board - jestli je to spravne spojene..

Odkaz ke komentáři

• 0
me to taky stalo mel sem nakou skvrni na displeju,chci ji setrit a jak moc sem zatlacil tak se tam udelal nakej flek na displeji...za chvili zmizel..divny :D a uz je to hodne dlouho

To se mi teď normálně stává furt, chci setřít displej a najednou jsou na něm fleky, ale začas vymizí, a to na kryt ani netlačím, taže nevím, dělá se mi to od té doby, co se mi kdysi přehřála nějak baterka, když jsem to půjčoval expertům ve třídě :blonk:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu