razor Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 chci se zeptat jestli na PSP popřípadě na PC existuje nějaká takovádle hra nebo podobná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Tak přímo Skiboarding asi těžko , ale Snowboarding jo , SSX OnTour ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Tak přímo Skiboarding asi těžko , ale Snowboarding jo , SSX OnTour ... no mně SSX moc nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Ještě je jedná snowboardová hra ale teď si nepamatuju na název...měla by bejt někde v budinsmově uploadu her .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 jj je to Freak Out... Jako graficky daleko lepší než SSX je tam i lepší muzika.Podle mě má ale SSX lepší hratelnost a ovládání. Jo a jsou to jenom lyže no. Jinak na kompa je to fakt bomba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 no ale já myslel spíše na vodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 no ale já myslel spíše na vodě tak to pak nechápu proč máš v Názvu "Skiboarding"... tys jako myslel Waterskiing? nebo wakeboarding? nebo snad windsurfing? protože Skiboarding je zimní sport který kombinuje prvky snowboardingu a lyžování:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 tak to pak nechápu proč máš v Názvu "Skiboarding"... tys jako myslel Waterskiing? nebo wakeboarding? nebo snad windsurfing? protože Skiboarding je zimní sport který kombinuje prvky snowboardingu a lyžování:) no já sem to viděl v bedně a jmenovalo se to Skiboarding a na ty tvoje názvy neznáš hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 http://www.maxsnowboard.com/skiboards.php A mimoto, pokud čekáš něco s tou vodou, tak na to zapomeň ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.