Hannibal411 Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 LocoRoco je jedním z originálních titulů, které téměř drží handheld Sony PSP nad vodou. Vycházejí právě exklusivně pouze tam a jejich povětšinou jednoduchý koncept oplývá suprovou hratelností. Kromě tohoto titulu bychom ještě určitě zmínili například nedávný Patapon. V LocoRoco vystupují nevšední gumové potvůrky a vy je musíte dostat z bodu A do bodu B. To je ovšem hodně zjednodušeně řečeno, za tím vším se samozřejmě skrývají nápaditější úkoly. Podstatná je v tomto případě hlavně hratelnost, která vás pohltí na dlouhé hodiny. Již minulý rok prozradil ředitel Sony, Phil Harrison, že se pracuje na pokračování: „Chystáme se v budoucnu přinést zpět LocoRoco s několika novými prvky i dalšími kamarády.“ Přestože však zatím vývojáři oficiálně vlastně žádné druhé pokračování nepotvrdili, Claire Backhouse dnes řekl pro server MCV, že jednou z klíčových her na PSP letošního roku je LocoRoco 2. O nějakém konkrétním obsahu však prozatím nevíme zhola nic. Zdroj: MCV, Gamepark.cz Už bych ho zahrál:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Nevim jestli je to tak schvalně (to asi ne) nebo jestli to je jen u mně, ale děje se mi přibližně toto: Jak mate takove ty diry do kterych vlezete a pak se objevite na nake kytce a mate z toho ty notičky, tak ja sem do te diry vlezl rozdeleny na ty male kulikčy a pak se kamera zasekla na jednom miste a dal se nehybala skoušel jsem to vickarat v ruznych dirach a dycky sem musel restartovat kolo. Kdyžtak to pls skuste. A jestli to je fakt chyba ve hre tak doporučuju davat si na to pozor pak u konce nakeho kola to muže naštvat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 A je ta dvojka fakt lepší než jednička?? Nebo to říká zas jen SONY?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 ta 2jka je fakt super :D hlavne ty noticky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 JOujOu dvojka je podle mne lepší, ty notičky:) a hlavne je to více originálnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 zatím co jsem to hrál tak se mi 2ka líbí o dost víc než první díl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Tyhle obrazky by meli bejt z dvojky :)) ..ja ale davam prednost Pata-Ponu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Hmmm tak jsem opet na tejden prisel o PSP mlada to pari jako o zivot :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 ja cekal vic. Pro nekoho tady to je pecka a mi to pripada ze toho zas tolik nepridali ale je to jen muj nazor zkusim to dohrat a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Vypadá to hezky ale zatím mi stačí jednička. :) Navíc mi to připadá dost stejné, ještě stejně dohrávám první díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 je to stejné ale přidali tam hodně věcí....a ty noticky best :D sem dnes pařil ve škole.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Nevim jestli je to tak schvalně (to asi ne) nebo jestli to je jen u mně, ale děje se mi přibližně toto:Jak mate takove ty diry do kterych vlezete a pak se objevite na nake kytce a mate z toho ty notičky, tak ja sem do te diry vlezl rozdeleny na ty male kulikčy a pak se kamera zasekla na jednom miste a dal se nehybala skoušel jsem to vickarat v ruznych dirach a dycky sem musel restartovat kolo. Kdyžtak to pls skuste. A jestli to je fakt chyba ve hre tak doporučuju davat si na to pozor pak u konce nakeho kola to muže naštvat :D Je to jen chyba u tebe. O zadny bug ve hre se nejedna. .. drasticky moc zmen oproti jednicce neni - coz je logicke, uplne by to menilo hratelnost a o tom to neni - je to precijen pokracovani.. Tady ani tak nejde o nove veci, jako o nova kola, vubec by me nevadilo, kdyby byl LocoRoco 3 (pokud bude) bez novinek, jen nova kola ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Tak jsem si stah Loco Roco 2 odehral prvni 3 levely a smazal ho z karty. Duvod? Tu hru proste musim mit na UMD. Rek bych ze nejlepsi hra co na psp kdy vysla. U me je tedy na prvním místě následována Pataponem a prvním dílem Loco Roco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Tak jsem si stah Loco Roco 2 odehral prvni 3 levely a smazal ho z karty. Duvod? Tu hru proste musim mit na UMD. Rek bych ze nejlepsi hra co na psp kdy vysla. U me je tedy na prvním místě následována Pataponem a prvním dílem Loco Roco. Ja bych nemoh vydržet to hučení mechaniky... :D Rušilo by mi to tu nádhernou hudbu v te hře, často hraju v noci nebo tak když je uplné ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babitchka007 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 http://www.torrentleech.org/download_rss.php/121518/5c7286a73225c1989942ad7e9b9a3f36/Loco_Roco_2_EUR_BETA_PSP-DiPLODOCUS.torrent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 krystoff: ano jedna se o bug, jelikoz mne se stalo neco podobneho. A jelikoz jsem za 6 hodin narazil na 3 bugy( kdyz jsem se na chmyri z kytky zasekl o "neviditelny objekt" a nemohl nic delat...a pri minihre vystrelovani z tech modrozlutejch voasu mi zniceho nic zustala postavicka na plose bez hnuti + lidi na forech si na podobne bugy taktez stezuji), kdyz jsem z debug modu musel natvrdo resetovat uroven, je evidentni, ze jeste decentni doladeni potrebuje.(na cemz taky SCE pracuje, protoze tohle je UMD LR2 vyslo uz 5.9) ;) Proto ma hra oznaecni PRESALE version 0.01. Ale to nic nemeni, ze je to skutecne luxusni hra. A vubec nevadi, ze je minimalni pocet vylepseni...vsechno bylo skoro dotahnuto k dokonalosti. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Aha.. zajimave, pravda, hral jsem zatim jen nekolik prvnich kol, ale na zadny bug - a zvlaste ne na "bug zasekavajiciho se obrazu pri vjezdu do diry" - jsem nenarazil. Je ale mozne, ze tam nejake bugy jsou, kdyz je to prerelease (a zvlaste pokud uz je tak stara). Pokud tam je ale nejaka chyba s tema dirama, tak to urcite neni u vsech a stale a vzdy, jen vyjjimecne. Pokud to ma krystoff u kazde diry i u tech na zacatku, tak to neni chyba hry - ty pocatecni kola jsem hral nekolikrat a vse ok. Mohl by jsi mi ale prosimte rici, jak jsi se s LocoRoco2 dostal do debug modu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 ANonymus: jj, zmackni L + R + Start. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelF Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Nevim jestli je to tak schvalně (to asi ne) nebo jestli to je jen u mně, ale děje se mi přibližně toto:Jak mate takove ty diry do kterych vlezete a pak se objevite na nake kytce a mate z toho ty notičky, tak ja sem do te diry vlezl rozdeleny na ty male kulikčy a pak se kamera zasekla na jednom miste a dal se nehybala skoušel jsem to vickarat v ruznych dirach a dycky sem musel restartovat kolo. Kdyžtak to pls skuste. A jestli to je fakt chyba ve hre tak doporučuju davat si na to pozor pak u konce nakeho kola to muže naštvat :D Nesmíš se rozdělit na malé kuličky, pokud to uděláš tak se ti všechny do díry nenatáhnou. Jinak super hra a ani nevadí že je to jen trochu vylepšená 1. A debug mod je super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Nesmíš se rozdělit na malé kuličky, pokud to uděláš tak se ti všechny do díry nenatáhnou. :) Podle me to myslel spravne, jen to spatne napsal...;) jinak narazil jsem na dalsi bug v takovym tom Jump Levelu 2...kdy mam mit 10 postavicek do takovy trubky....poslu je tam...ale 2 se nekde zaseknou a nejde opet nic delat :) jen zase restart z debug modu pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Loco roco 2 je fakt super vsem doporucuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tap Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 na netu je k dispozici zatim jenom ta beta verze, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 na netu je k dispozici zatim jenom ta beta verze, co? Ne,je i plná verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tap Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 ja ti nevim. nasel jsem jenom release Loco_Roco_2_EUR_BETA_PSP-DiPLODOCUS. nekdo tady na foru zminoval nejaky bugy.. takze to vypada, ze tu koluje jedna beta pod ruznejma nazvama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Urcite stoji za zminku. Je to fajn. :) http://www.games.co.uk/game/LocoRoco2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.