Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Loco Roco 2

Hannibal411

Recommended Posts

LocoRoco je jedním z originálních titulů, které téměř drží handheld Sony PSP nad vodou. Vycházejí právě exklusivně pouze tam a jejich povětšinou jednoduchý koncept oplývá suprovou hratelností. Kromě tohoto titulu bychom ještě určitě zmínili například nedávný Patapon. V LocoRoco vystupují nevšední gumové potvůrky a vy je musíte dostat z bodu A do bodu B. To je ovšem hodně zjednodušeně řečeno, za tím vším se samozřejmě skrývají nápaditější úkoly. Podstatná je v tomto případě hlavně hratelnost, která vás pohltí na dlouhé hodiny.

Již minulý rok prozradil ředitel Sony, Phil Harrison, že se pracuje na pokračování: „Chystáme se v budoucnu přinést zpět LocoRoco s několika novými prvky i dalšími kamarády.“ Přestože však zatím vývojáři oficiálně vlastně žádné druhé pokračování nepotvrdili, Claire Backhouse dnes řekl pro server MCV, že jednou z klíčových her na PSP letošního roku je LocoRoco 2. O nějakém konkrétním obsahu však prozatím nevíme zhola nic.

Zdroj: MCV, Gamepark.cz

Už bych ho zahrál:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 4 months later...

Nevim jestli je to tak schvalně (to asi ne) nebo jestli to je jen u mně, ale děje se mi přibližně toto:

Jak mate takove ty diry do kterych vlezete a pak se objevite na nake kytce a mate z toho ty notičky, tak ja sem do te diry vlezl rozdeleny na ty male kulikčy a pak se kamera zasekla na jednom miste a dal se nehybala skoušel jsem to vickarat v ruznych dirach a dycky sem musel restartovat kolo.

Kdyžtak to pls skuste.

A jestli to je fakt chyba ve hre tak doporučuju davat si na to pozor pak u konce nakeho kola to muže naštvat :D

Odkaz ke komentáři

Nevim jestli je to tak schvalně (to asi ne) nebo jestli to je jen u mně, ale děje se mi přibližně toto:

Jak mate takove ty diry do kterych vlezete a pak se objevite na nake kytce a mate z toho ty notičky, tak ja sem do te diry vlezl rozdeleny na ty male kulikčy a pak se kamera zasekla na jednom miste a dal se nehybala skoušel jsem to vickarat v ruznych dirach a dycky sem musel restartovat kolo.

Kdyžtak to pls skuste.

A jestli to je fakt chyba ve hre tak doporučuju davat si na to pozor pak u konce nakeho kola to muže naštvat :D

Je to jen chyba u tebe. O zadny bug ve hre se nejedna.

.. drasticky moc zmen oproti jednicce neni - coz je logicke, uplne by to menilo hratelnost a o tom to neni - je to precijen pokracovani.. Tady ani tak nejde o nove veci, jako o nova kola, vubec by me nevadilo, kdyby byl LocoRoco 3 (pokud bude) bez novinek, jen nova kola ;-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si stah Loco Roco 2 odehral prvni 3 levely a smazal ho z karty. Duvod? Tu hru proste musim mit na UMD. Rek bych ze nejlepsi hra co na psp kdy vysla. U me je tedy na prvním místě následována Pataponem a prvním dílem Loco Roco.

Ja bych nemoh vydržet to hučení mechaniky... :D Rušilo by mi to tu nádhernou hudbu v te hře, často hraju v noci nebo tak když je uplné ticho.

Odkaz ke komentáři

krystoff: ano jedna se o bug, jelikoz mne se stalo neco podobneho. A jelikoz jsem za 6 hodin narazil na 3 bugy( kdyz jsem se na chmyri z kytky zasekl o "neviditelny objekt" a nemohl nic delat...a pri minihre vystrelovani z tech modrozlutejch voasu mi zniceho nic zustala postavicka na plose bez hnuti + lidi na forech si na podobne bugy taktez stezuji), kdyz jsem z debug modu musel natvrdo resetovat uroven, je evidentni, ze jeste decentni doladeni potrebuje.(na cemz taky SCE pracuje, protoze tohle je UMD LR2 vyslo uz 5.9) ;) Proto ma hra oznaecni PRESALE version 0.01. Ale to nic nemeni, ze je to skutecne luxusni hra. A vubec nevadi, ze je minimalni pocet vylepseni...vsechno bylo skoro dotahnuto k dokonalosti. :)

Odkaz ke komentáři

Aha.. zajimave, pravda, hral jsem zatim jen nekolik prvnich kol, ale na zadny bug - a zvlaste ne na "bug zasekavajiciho se obrazu pri vjezdu do diry" - jsem nenarazil.

Je ale mozne, ze tam nejake bugy jsou, kdyz je to prerelease (a zvlaste pokud uz je tak stara). Pokud tam je ale nejaka chyba s tema dirama, tak to urcite neni u vsech a stale a vzdy, jen vyjjimecne. Pokud to ma krystoff u kazde diry i u tech na zacatku, tak to neni chyba hry - ty pocatecni kola jsem hral nekolikrat a vse ok.

Mohl by jsi mi ale prosimte rici, jak jsi se s LocoRoco2 dostal do debug modu?

Odkaz ke komentáři

Kdyžtak to pls skuste.

Nesmíš se rozdělit na malé kuličky, pokud to uděláš tak se ti všechny do díry nenatáhnou. Jinak super hra a ani nevadí že je to jen trochu vylepšená 1. A debug mod je super :)

Odkaz ke komentáři

Nesmíš se rozdělit na malé kuličky, pokud to uděláš tak se ti všechny do díry nenatáhnou. :)

Podle me to myslel spravne, jen to spatne napsal...;) jinak narazil jsem na dalsi bug v takovym tom Jump Levelu 2...kdy mam mit 10 postavicek do takovy trubky....poslu je tam...ale 2 se nekde zaseknou a nejde opet nic delat :) jen zase restart z debug modu pomuze.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu