Kačisko Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 četl jsem že tohle přidá PSP do Windows jako standartní joystick. Ale nějak mi to nefunguje, můžete mi pomoc? docela by bylo dobrý mýt psp jako joystick na pc novější verze http://dl.qj.net/WiFi-Controller-v0.4.4-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15936/catid/151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twixix Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 ja to pouzivam ked mam pc napojene na tv cez pol bytu a ide to v pohode....napis co si urobil a co ti nejde aby sa ti dalo pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Červen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 a nemohl bys udělat nějakej návod, v psp sem to zapnul a dál jsem se nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Červenec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 vážně by nikdo nepomohl? Twixix nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.