Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP kontakt na MB problem

starmen

Otázka

je to uz dele, co jsem rozebiral me PSP FAT, ale protoze jsem byl neopatrny, tak jsem si ulomil tu malou plastovou listu , co je na zakladni desce a slouzi k uchyceni toho hlavniho kontaktu, co vede z displaye. ze zacatku, kdyz se na kontakty trosku pritlacilo, tak display normalne bezel, nedavno jsem PSP vyhrabal a obraz na displayi vypada jako hodne svetly negativ. chtel bych se to pokusit nejak opravit, ale bohuzel me nic nenapada. kontakty jsou v poradku, akorat tam neni ta lista, takze kontakty poradne neprilehaji:roll:

poradi nekdo co s tim? nejak opravit? koupit novou MB?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

nejlepsi by jsi mel samozrejme koupit novou MB - nejsi prvni - asi ani posledni - komu se to stalo..

.. ja bych to asi resil tak, ze bych to tam poradne pritlacil - ale tak hodne, abych si byl jisty, ze displej v te pozici normalne funguje - a zalil bych to tavnou pistoli.. (par kapek, aby tam nebyla boule - tu bych pripadne asi musel nejak zbrousit, nebo uriznout ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

tak sem se na to rano dival a cely ten kontakt na MB sem si znicil jeste vice no:bash: takze ted jedine koupit tu MB. poradi nekdo orinetacni cenu pouzite MB do PSP FAT? pokud by mezi cenami pouzite a nove nebyl velky rozdil, tak bych koupil klidne novou, taky by me zajimalo, jestli staci jakakoliv MB, nebo jestli mam shanet urcity typ?

Odkaz ke komentáři

• 0

jakykoliv typ, samozrejme ale musis dodrzovat fat/slim..

par topicu s nahradnimi dily tu je.. tak se muzes zkusit podivat, treba jeste zakladku maji..

tady maji levne ceny novych dilu na PSP, mozna tam je i MB http://www.dealextreme.com/products.dx/category.603

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu