stormje Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Zdravicko, ma nekdo zkušenosti s ebay.. Koukal jsme ze tam jsou docela laciny xboxi a kdyz dava microsoft zaruku ze si pro to prijede, tka to nemusi byt spatny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 ebay je nejlepsi onine aukce. Ale dej si pozor na podvodniky. Ale mam dojem ze kdyz jde o vice nez 200$ tak nejdrive to posilaji PayPalu a pak to posilaji prijemci. Aspon to tak bylo u jedne me drazsi veci ale ta stala vice nez 1200 $ :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ~SiMi^gD Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Jj ebay.com je nejlepší online aukce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 jasný taky s tim mám dobrý skušenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 já jsem s Ebayi začal nedávno......jelikož jsou tam super ceny golfovýho vybavení :) a jestli můžu poradit, pro méně zkušené jako jsem třeba já: obchodujte přes prostředníky: viz http://www.cz-ebay.cz/ apod.....stojí to o 10 dolarů víc, ale je to v klidu....nemusíte mít Paypal účet atd..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stormje
Zdravicko, ma nekdo zkušenosti s ebay.. Koukal jsme ze tam jsou docela laciny xboxi a kdyz dava microsoft zaruku ze si pro to prijede, tka to nemusi byt spatny..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts