Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Battlefield: Bad Company Demo - nefunkčnost zvuku

Otázka

Odesláno

Ahoj,

Mám PS3 40GB ver. po upgrade FW na 2.36 jsem si stáhnul tohle demo, nefunguje mi zvuk na domácím kině přes optický výstup. Má někdo stejný problém? Ještě jeden poznatek, když pustím zvuk AV výstupem tak mi v menu funguje zvuk normálně, slyším kliknutí při přeskočení na jinou položku. Pokud ale zapnu optiku, tak mi jakoby zvuk usíná, přeběhnu tři položky, slyším klikání, zastavím se na 2s v reprácích lupne, není slyšet žádný zvuk i při přeskočení na další položku. Za 3s se zvuk obnoví dokud nezastavím posun v menu lup a zase ticho. Když nechám aktivní ikonu na demu je slyšet zvuk nahrané upoutávky, DVD funguje normálně BD taky. U BC Dema se vůbec optika neaktivuje.

marek_2080: upraven nazev topicu

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Já to všechno (AUDIO&VIDEO) ženu přes HDMI. Zvuk maká v pohodě. Jak v menu , tak při hře (Demu). Firmware mám myslim taky ten poslední.

(PS3 40GB->HDMI->LCD Samsung LE46M87BD)

Jinak se v blízké době chystám na propojení s recievrem....asi takto:

VIDEO SLOŽKA

PS3->HDMI->AV RECIEVER Denon 1708->HDMI->LCD Samsung LE46M87BD

AUDIO SLOŽKA

PS3->Optický kabel->AV RECIEVER Denon 1708->dvoulinka->sestava repro 5.1

Tak mě snad nepostihnou podobné potíže..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu