†mefistos† Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 mam dotaz. kdyz pripoj9im psp k pc tak mi vyskoci okno s "zarizeni by mohlo pracovat rychleji" a kdyz neco kopcim z karty nebo na kartu je to desne pomaly.. mam nainstalovat USB ovladace nebo co stim?:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 mam dotaz. kdyz pripoj9im psp k pc tak mi vyskoci okno s "zarizeni by mohlo pracovat rychleji" a kdyz neco kopcim z karty nebo na kartu je to desne pomaly.. mam nainstalovat USB ovladace nebo co stim?:roll: tvuj detail je v tom ze mas v pc USB 1.1... to znamena ze je to tak pomale a proto ti vyskakuje ta hlaska... Ovladacema to neni. Musis si bud to koupi pridavnou kartu s USB do PCI sbernice a nebo to proste nechat tak... kdybys mel USB 2.0 tak by ti ta hlaska nevyskakovala... mas asi starsi PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 s nejvetsi pravdepodobnosti mas usb 1,1 a ne 2.0. 1,1 je kompatibilni s novejsima zarizenima,ale je o dost pomalejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kralyk Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Máš USB 1.1. Ale té hlášky se dá zbavit. Dej Ovládací panely -> Systém -> Hardware -> Správce zařízení V seznamu si najdi USB a rozklikni, u každé položky dej Pravý tlačitko -> vlastnosti V okně který se objeví hledej záložku pokročilé. Pokud tam je, klikni na ni a uplně dole je zaškrtávací políčko Don't tell me about usb error - já nevim jak je to v českých windows prostě se postarej aby tohle políčko uplně dole BYLO zaškrtnutý pak se ti ty votravný vokna nebudou zobrazovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Entony Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Jestly ti to vyskakuje tam je mozny ze mas USB 2.0,ale musis to v Biosu prepnout.Asi tam mas nastaveny USB 1.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
†mefistos†
mam dotaz. kdyz pripoj9im psp k pc tak mi vyskoci okno s "zarizeni by mohlo pracovat rychleji" a kdyz neco kopcim z karty nebo na kartu je to desne pomaly.. mam nainstalovat USB ovladace nebo co stim?:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts