ramalamadingdong Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 ked hrajem vice city na psp tak po 10 minutach mi zacne stale blikat karta a strasne mi to seka aj ked hrajem multiplayer.mysilite ze ta karta spatna? lebo sa to vobec neda hrat. :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonnyz Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 To máš v ISO nebo v CSO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SackX Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 To bude špatnej rip. Když ti karta v jinejch věcích funguje tak tohle bude problém jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 mam ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MArval Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 no tak to newim..mno...:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dane-czech Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 taky bych řek, že to je blbej rip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 uz sem na to došel seká to proto že sa mam slabý takt CPU,dal sem to na 333/166 a uz to neseka :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Hmm ale baterka ti vydrzi stresne malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 matof to tesko protoze sem si koupil na ebay 4300 mah.takze takych slabych 10 hodin 8) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ramalamadingdong
ked hrajem vice city na psp tak po 10 minutach mi zacne stale blikat karta a strasne mi to seka aj ked hrajem multiplayer.mysilite ze ta karta spatna? lebo sa to vobec neda hrat. :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts