.Den Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Mam uz dlouho dobu problem s tim, ze prestalo fungovat video v Opere. Zvuk nejde vubec a z celeho videa (dejme tomu YouTube) dokaze prehrat tak 4 sekundy uplne normalne, ale pak vytuhne, data se vsak normalne stahuji dal. Zkousel jsem reinstall Opery, mam ted i novou verzi (9.5), reinstall flashe, Javy, porad to odmita fungovat. IE a FF bez problemu. Nevite nekdo co s tim? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 no mozna ze to primo nevyresi tvuj problem, ale doporucuju pouzivat firefox...mj. rychlejc nacita stranky no mozna zkus (jestli jsi to jeste nezkusil) po uninstallu opery smazat vsechno co po ni zbylo ale uplne vsechno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 j tohle je svinsky to mi taky delalo. sem na veri 9.27 a vejs nejdu, 9.50 se mi nelibi a na 9.27 mi to blbne s tema videama. staci reinstal EDIT: njn sem měl vyplej num lock xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 j tohle je svinsky to mi taky delalo. sem na veri í. a vejs nejdu, . se mi nelibi a na 9.27 mi to blbne s tema videama. staci reinstalAsi ti tam par slov chybi...A reinstall nestaci. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 mj. rychlejc nacita stranky ...Co to je za blbost... Mám doma oboje a Opera jede rozhodně lépe... rozhodně třeba start programu má rychlejší Opera:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 To mate jedno, jde o preference... Oba jsou dobry. Spis pomozte s problemem please. :cheesygrin: buddyfriend: Mazani uplne vseho delat nebudu, mam tu dost nastaveni... To je jednodussi otevrit IE na to video. Ale stve me to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 ...Co to je za blbost... Mám doma oboje a Opera jede rozhodně lépe... rozhodně třeba start programu má rychlejší Opera:roll: rychlost vykreslovani HTML stránky v sekundach : Safari: 2,09s FF2: 3,62s IE7: 4s Opera: 5,95 zdroj: časopis Computer (zive.cz), kdybyste snad chteli computer zpochybnovat, tak Computer vyhral nedavno cenu za nejctenejsi a nejlepsi IT casopis v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 ...Co to je za blbost... Mám doma oboje a Opera jede rozhodně lépe... rozhodně třeba start programu má rychlejší Opera:roll: To mě tak hrozně pálí, když spouštim FF jen jednou a pak už ho nezavírám...... A myslím že to tak dělá většina uživatelů pracujících více na internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 OMG, nechci se opakovat. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 njn sem to editnul, se stane že někdo nemá zaplej num lock :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Tobe to teda vyresil jen reinstall, nebo jsi potreboval delat jeste neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 rychlost vykreslovani HTML stránky v sekundach :Safari: 2,09s FF2: 3,62s IE7: 4s Opera: 5,95 zdroj: časopis Computer (zive.cz), kdybyste snad chteli computer zpochybnovat, tak Computer vyhral nedavno cenu za nejctenejsi a nejlepsi IT casopis v ČR Sry za OT, ale ta Opera je pěkně stará verze, možná i to ostatní, to neznám ËDIT: jo jinak zkus kdyžtak máznout cache Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 stačil reinstal. jinak to u těch nazvu prohlizecu neni verze ale doba vykresleni v s xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Hm, tak to asi proste nerozjedu, no. :( Kdyby mel jeste nekdo nejaky genialni napad, tak sem s tim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Hm, tak to asi proste nerozjedu, no. :( Kdyby mel jeste nekdo nejaky genialni napad, tak sem s tim... Ja mel stejnej problem a pomohlo mi smazat cache, pouzivam na to Ccleaner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Cache jsem mazal jen samotnou Operou... Zkusim, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.