GTking4ever Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Chci si koupit PSP z Ebay, nemoh by mi to nějakej flasher sprostředkovat? Že bych mu vše předem zaplatil, PSP by došlo mu, on ho flashl a teprv potom odeslal mě, pak bych zaplatil flash a za ochotu bych samozřejmě přidal ještě menší obnos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ersian Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Kolik nabízíš? :) Myslím tím samotné zprostředkování, tzn. převod z paypalu, flash, poslání tobě? ... Edit - Víš, že to PSP dostaneš zpět tak za 2-3 týdny? :) Práce flashera, poslání z X (trvá obvykle nejméně týden) a k tobě taky 2 dny cca :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GTking4ever Odesláno Červen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Info po PM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ersian Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Se mnou ne, promiň, jedu na brigádu, nebudu doma :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bzuk Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 jeslti ses z prostejova tak napis Typkovi,nebo mozna by mi tu pandoru pujcil;) sem ze Smrzic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 nech si to radsi poslat sobe (este ebay). aspon si budes moct overit ze je vse komplet, funkcni a v dobrem stavu. kolem prostejova urcite nekoho sezenes a muzes to mit flashle behem 1 dne. takhle se budes otravovat s dalsi postou/prepravou. zbytecnej cas a riziko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VR-Fist Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Co takhle rovnou na eBayi koupit flashle PSP? BTW muzu zprostredkovat eBay apod., kdyztak hod konkretni PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zhivi Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Kamo, tak bych to neresil, jak se na to tak divam, nekdo te odrbe, ver mi - lide na toto cekaji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Nech si to normalne poslat k sobe - bud uz flashnute nejlepe, anebo normalne a hezky si s tim pak k nekomu zajdi na flashnuti, tak to budes mit za 10minut z krku a mas jistotu, ze PSP jeste uvidis a funkcni.. ^^ jak uz tu nekdo psal.. zbytecne to delas tezsi a blbejsi ;) Myslim, ze v Prostejove nejaky flasher je, pokud ne primo tam, tak nekdo pobliz na 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GTking4ever Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Vyřešeno, LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GTking4ever
Chci si koupit PSP z Ebay, nemoh by mi to nějakej flasher sprostředkovat? Že bych mu vše předem zaplatil, PSP by došlo mu, on ho flashl a teprv potom odeslal mě, pak bych zaplatil flash a za ochotu bych samozřejmě přidal ještě menší obnos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts