GTking4ever Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2008 Chci si koupit PSP z Ebay, nemoh by mi to nějakej flasher sprostředkovat? Že bych mu vše předem zaplatil, PSP by došlo mu, on ho flashl a teprv potom odeslal mě, pak bych zaplatil flash a za ochotu bych samozřejmě přidal ještě menší obnos
0 Ersian Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2008 Kolik nabízíš? :) Myslím tím samotné zprostředkování, tzn. převod z paypalu, flash, poslání tobě? ... Edit - Víš, že to PSP dostaneš zpět tak za 2-3 týdny? :) Práce flashera, poslání z X (trvá obvykle nejméně týden) a k tobě taky 2 dny cca :)
0 Ersian Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2008 Se mnou ne, promiň, jedu na brigádu, nebudu doma :)
0 bzuk Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2008 jeslti ses z prostejova tak napis Typkovi,nebo mozna by mi tu pandoru pujcil;) sem ze Smrzic
0 Shiddo Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2008 nech si to radsi poslat sobe (este ebay). aspon si budes moct overit ze je vse komplet, funkcni a v dobrem stavu. kolem prostejova urcite nekoho sezenes a muzes to mit flashle behem 1 dne. takhle se budes otravovat s dalsi postou/prepravou. zbytecnej cas a riziko
0 VR-Fist Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2008 Co takhle rovnou na eBayi koupit flashle PSP? BTW muzu zprostredkovat eBay apod., kdyztak hod konkretni PM.
0 Zhivi Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2008 Kamo, tak bych to neresil, jak se na to tak divam, nekdo te odrbe, ver mi - lide na toto cekaji...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2008 Nech si to normalne poslat k sobe - bud uz flashnute nejlepe, anebo normalne a hezky si s tim pak k nekomu zajdi na flashnuti, tak to budes mit za 10minut z krku a mas jistotu, ze PSP jeste uvidis a funkcni.. ^^ jak uz tu nekdo psal.. zbytecne to delas tezsi a blbejsi ;) Myslim, ze v Prostejove nejaky flasher je, pokud ne primo tam, tak nekdo pobliz na 100%.
Otázka
GTking4ever
Chci si koupit PSP z Ebay, nemoh by mi to nějakej flasher sprostředkovat? Že bych mu vše předem zaplatil, PSP by došlo mu, on ho flashl a teprv potom odeslal mě, pak bych zaplatil flash a za ochotu bych samozřejmě přidal ještě menší obnos
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts