manousp Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2008 Mam takovy dotaz, newim, cim to je, ale proste mi v ty hre uplne strasne moc doskakuju textury ( nektere objekty sou uplne jinde, nez by mely byt :cry: ) .... ale hra jako takova mi jede naprosto plynule, .... zato menu hry je taky takove zpomalene, jakoby sekane ... ale fakt to nechapu ... Dale bych chtel jen podotknout, ze u hry DIRT (taky od Comanders) mam uplne stejny problem (obe hry jedou na stejnem grafickym enginu myslim) .... ale drive mi to u Dirtu nedelalo :( ... az ted. Nemohl by byt problem v ovladacich graficke karty (ATI) ? .... jo mohl .... :roll: ... ale pritom tam mam ty nejvovejsi :blink:
sysasysa Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2008 Mam taky problem. dneska sem je nainstaloval a vzdycky kdyz dojedu prvni zavod, tak hra zbuchne. Může někdo poradit? PLS rychle EDIT: OK. už mi to jede. Strčil sem tam jinej crack a jede to. Narazil sem ale na další problém. Když vstoupim do Drift GP v Japonsku s Corolou, Tak hra behem loadingu spadne. Možná to je autem, možná něčim jinym. Nevíte někdo?
slim-x Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2008 je to pocitAcem já mám treba dost vykonej pocitac na maximalni rozliseni s pohledem na auto ze zadu to jede uplne v pohode ale jak mile dam obraz z auto z kabiny tak se to lehce seka a to jsem pred tydnem koupil pc za 20000,- hlavne ze crisis mi de v pohode na max grafiku...
sysasysa Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2008 Jako pocem to neni. 2GB ramka, Procak uz nevim, 8800GT A normalne to funguje jako hra. jenom to po nekterejch a pred nekterejma zavodama proste spadne
L053r Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Odesláno Září 17, 2008 Zkontrolujte patch hry nebo reinstall a nebo ovladače grafické karty :)
Shifter960 Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Odesláno Září 18, 2008 tayk bych doporučoval prepatchovat a jestli je to stažená hra skusit stáhnout jinou
badnews Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Odesláno Září 18, 2008 nevimnevim, ale jestli že máš pc za 20000 a nejde ti RDG tak jses asi nechal okrást a nebo si řekněte mezi sebou kdo zvás co vám to nejde má ATI-AMD GPU, já to fachám na 1440 na 900 s Nvidii 7300gt, pokud neznáte, jeto ta nejhorší grafika co se ještě snad prodává a to z auta na nižší detaily, s min. 40 fps dodávam že mám WVistaSP1, Intel Q66002.4GHz,4GB RAM z toho 3na Visty a zbytek jde ke kartě, Nvidia 7300GT 600 na 600MHz(zvíšení o 100%) deska G35 od Intelu. Takže jestli že pc za 20000 nestíhá na můj za 15000, tak to asi bude chyba hardware, ovladačů nebo podle mě nějaká ATI-AMD jinak super hra, fakt mnohem lepší než ProStreet atd.:psp:
Recommended Posts