Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

720p na monitoru + LIVE dotaz

skace

Otázka

Takže problém - mám 1280*1024 monitor a na něm hraju, jenže se mi obraz vždycky roztáhne směrem nahoru, takže mám každej 3. řádek dvakrát... Je to na samotným XBOXu, SKATE, GTA4, ale v Burnoutu mám normálně nahoře a dole černej pruh jako ve filmech - jak to udělat, aby to bylo všude?

Zkoušel jsem všemožně přehazovat rozlišení, ale vždycky se to roztáhne...

Jo a hrál jsem na jednom účtu, teď po měsíci jsem se chtěl připojit na LIVE, ale nemohl jsem. Tak jsem si vytvořil druhej účet, a na něm už to šlo. Jenže se nedostanu k Save-ům, statistiky vynulovaný... Problém je v tom, že na ten novej účet už jsem si navázal ten měsíční GOLD zdarma, takže ho nemůžu dát na ten starej. Jde nějak přesunout savy a statistiky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Kdyz mas monitor 4:3 tak se nediv ze mas pruhy :D Nektery hry jsou jen v 16:9 , podivej se do nastaveni v dashboardu jestli mas nastaveno 4:3

Ohledne tvojeho druhyho dotazu , savy jsou vzdy vazany na profil hrace , takze smula . Pokud chces porad svuj profil a zaroven hrat live , tak jedine platit bohuzel...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu