vonydj Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Měl bych takovou otázku, možná se to zde objevilo, ale ja jsem to nepostřehl, existuje nějaká aplikace na prozlížení souborů v pdf? Přímo knížek? Jestli ano, tak mi sem hoďte link. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Bookr , dej to do HLEDAT ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Na psp.novinky.org mas hodne aplikaci a je tam i bookr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Červen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 super díky moc ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vonydj
Měl bych takovou otázku, možná se to zde objevilo, ale ja jsem to nepostřehl, existuje nějaká aplikace na prozlížení souborů v pdf? Přímo knížek? Jestli ano, tak mi sem hoďte link. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts