vonydj Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Existuje supermario na psp? Slyšel jsem, že to jde pouze přes emulator z "gemboje". Jestli máte někdo nějakej link na to, tak ho sem hoďte pls link. Jinak jsem hledal na foru a nic mi to nenašlo :ziped: :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=17919 :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Červen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 super to je pro mě! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Staci nebejt linej a hledat :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Červen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Hele nevim čim to je, ale myslíš, že nehledám? To malé tlačítko, která má sloužit pro hledání je asi pěkně k hovnu, mě to nic nenachází :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metrix.m Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 jj taky s tím souhlasím .... ale jinak jsem rád že jsem zase se dostal k téhle super vypalovačce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Červen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 jj je to super hra, hlavně to mega baví holky ze třídy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vonydj
Existuje supermario na psp? Slyšel jsem, že to jde pouze přes emulator z "gemboje". Jestli máte někdo nějakej link na to, tak ho sem hoďte pls link. Jinak jsem hledal na foru a nic mi to nenašlo :ziped: :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts