Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mrzne hra-co sakra s tim? Muze za to slim??

shai_tan

Otázka

Zdar lidi,mam otazku:

Par veceru jsme tedka ve ctyrech lidech hrali killzone. 3psp fat, ja jediny psp slim. Vsichni jsme meli nahrane stejne cso,vsichni recovery nastavene zhruba stejne,zadne pluginy,zadne zmeny xmb,nepretaktovane,2x fw 3.93 (ja taky),2x 3.70. Ale kazdy vecer se JENOM MNE killzone po par hodinach najednou sekl a psp se za chvili jakoby natvrdo vypnulo-zapnulo. Pak zas v pohode. Cim to muze jeste byt? Pekne me to teda stve.. Stava se to nekomu-konkretne treba na slimu?nebo jeste lepe-u killzone? Uz nevim,co bych jeste prenastavil..

Dik

Shtn

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
No,myslis jako ze to je vadnou kartou,nebo nejakym konkretnim typem+kapacitou,co muze delat problemy? Protoze 2 z nas (ja a kamos) mame uplne stejne-modry sandisk 4gb..

jasny ze typem... Jsou pomalejsi jsou i rychlejsi. Asi mas pomalou no... zajdi na pro zacatecniky tam neco bylo jak to aspon trosku zrychlit- format na FAT16 nebo tak neco, uz nevim

Odkaz ke komentáři

• 0

Ech,tak ted jsi me dostal chlape :o)))))

Nic proti,ale ja fora pro zacatecniky nejak nemusim. Kdyby sis precetl muj dotaz,tak se v nem dovis,ze se ptam docela konkretne na problem ZAMRZAVANI,nikoliv RYCHLOSTI karty. Proboha lidi ctete,jinak to tu bude plne zbytecnych threadu..

A kdybys te to zajimalo,je to moje 6.psp,co jsem mel,zacinal jsem na fw 1.50 dovezenym osobne z japanu,dgrady pres gta lcs,lumines,pandoru,rozkopavani psp na sroubky,tak na me nevytahuj zacatecniky :o))))

Proste uz nevim,co je spatne a proc to mrzne a nechce se mi to strkat do reklamace..

Odkaz ke komentáři

• 0

muze to taky byt tim ze mas moc rychlou kartu oproti ostatnim... ja kdyz sem s kamosem paril GTA tak sem musel hru zakladat, protoze mam pomalejsi kartu. Musel sem to tak udelat aby se ta rychla karta prizpusobila pri nacitani te moji a pockala na me se spoustenim hry a dalsimy nacitanimi ve hre:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu