tomcat Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 Zdarek, pouzivate nekdo novej devhook a emulaci firmware 3,02?? ja jo a zajimalo by me jestli je normalni, ze nemuzu si ulozit wallpaper. kdyz ho nastavim a psp dam do sleep tak mi to proste po zapnuti se hodi do cerny barvy, nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat Odesláno Prosinec 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 jeste bych upresnil ze ale treba barevny theme mi zustavaj i po vypnuti spravne nastaveny.. hm, fakt nechapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 NO a me naumulovat vubec nejde:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellghast Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 ziaden DH ktory emuluje 3.00 a vyzsie nejde na 100% vsetky su stale len beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 me jde....taky se mi stavalo že mi tam jumpovala černá obrazovka ! jen kvuli tomu že sem špatně decryptoval nebo že v dh sem nedal flash install Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazon Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 Daj si custom fw a nebudes mat problem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.