Hohny Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Stáhl jsem si hru Fight Night Round 3, když dám načíst obraz v muleteru, tak mi to napíše tohle A tady je co v isu chybí Půjde to když to vypálím ??? A ještě se chci zeptat jak zjistím jakou mám verzi flashe? Koupil jsem xko už flashly tak nevim. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 velmi pravděpodobně nepujde,s tou verzi ti moc neporadim,pravděpodobně zjistíš jedině kdybys postupvoal jako při flashi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Červen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 A co tam chybí ? Stealth patch? Dá se to do toho isa doplnit? Hledal jsem stealth na tu hru a nenašel jsem nikde. Jde to tam dát přes muleter ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onzin Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Stealth se tam da dat pres muller, vic vsak neporadim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hohny
Stáhl jsem si hru Fight Night Round 3, když dám načíst obraz v muleteru, tak mi to napíše tohle
A tady je co v isu chybí
Půjde to když to vypálím ???
A ještě se chci zeptat jak zjistím jakou mám verzi flashe? Koupil jsem xko už flashly tak nevim.
Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts