Fryta Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 lidi když zapnu euro vše je v pohodě pak si nastavím zapas a teké ty kraviny a někdy když před zápasem vystřídám hráče tak při načítání se psp restartuje ale dělá to jen někdy a když nestřídám tak to nikdy neudělá nevíte čím to je?:blink::blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 92speedx92 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 delalo mi to samo u hry midnight club 3 , kdyz sem chtel vytunit naky auta , ta cast hry je orezana o naky veci jako treba ten muj tuning aut nakejch , tak treba to orizli o tvy stridani , stahni si tu hru znova treba odjinud a zkus to melo by to fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 takže nějakou vůbec neriplou ne? EDIT: no tu co mám by taky neměla být riplá ale skusím to eště někde jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zhivi Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 no me to dela taky a dokonce se to nekdy i sekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 no me to dela taky a dokonce se to nekdy i sekne... no jo to taky ale někdy se to jen sekne a někdy sekne a restartuje a už mě to dost se*e... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fryta
lidi když zapnu euro vše je v pohodě pak si nastavím zapas a teké ty kraviny a někdy když před zápasem vystřídám hráče tak při načítání se psp restartuje ale dělá to jen někdy a když nestřídám tak to nikdy neudělá nevíte čím to je?:blink::blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts