parak Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Tak co lidi, mate od rodicu slibenou nejakou odmenu, kdyz budete mit dobre vysvedeni ? Ja PS3, ale nevim jestli si mam vzit prave to, kdyz mam xbox360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 tak ja to mam podobny ale mam ted PS3 a chci poridit Xbox 360...obe konzole maj svoje vyhody takze pokud mas obe tak je to super....napr. na PS3 je metal gear solid 4,resistance a na Xbox 360 forza,gears of war 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Já myslel že se clovek vzdelava pro sebe a ne pro Xbox ci PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 jo kdyby hrozilo ze budu mit dobry vysvedceni k bych mozna neco dostal takhle tak leda par facek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ja nedostanu za vizo nic :( pze takovy znakmy jaky mam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Vy mate problemy :roll: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojcek Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 já dostanu facku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ja budu mit tak dve trojky, horsi to nebude no ale odmenu mi nikdo neslibil a ani mi to neva jak uz rikal capricorne...ja se vzdelavam pro sebe ne abych dostal jak maly dite domenu za neco co delam sam pro sebe :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Červen 22, 2008 Administrators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Odmena za vysvedceni? Zadna a jsem rad a navic se v patek ozerem jak prasata :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ja dostanu funkční triko a kratasi mizuno na běhhání celkam asi za 2500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ou...taky bych rad dostal za vysvedceni PS3............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 od matky a nevlastního otce jako vždy nic xD (nebo myslim ze jsem si mohl koupit jednu origosku flashpointu, ale to bylo pred 5 lety :D), protoze oni snad ani nevedi ze se na vizo ma neco kupovat :D od taty a babky jsem dostal 2000 kc O_O, prej at si neco za to koupim nez aby mi koupili nakou blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Možná nějáký drobný na DS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ja budu mit tak dve trojky, horsi to nebude no ale odmenu mi nikdo neslibil a ani mi to neva jak uz rikal capricorne...ja se vzdelavam pro sebe ne abych dostal jak maly dite domenu za neco co delam sam pro sebe :dozey: kdyby ses vzdelaval jak rikas pro sebe tak si neopsal vsechny ctvrletky a vetsinu testu pred tim, pak ani nevis jak na tom si. budu mit znamky mnohem horsi ale jsou to moje znamky ne znamky mych spoluzaku..... EDIT: je to taky hodne o skole moje kamoska chodi na jednu z tech slunejsich zakladek v praze ma skoro sam 1 a na zkouskach na necisto sem byl lepsi nez ona....... takze na zevlacký zakladce ma kazdej blb dobry znamky EDIT: navic proc se ucit :D kvuli papiru na konci skolniho roku ? a kvuli tomu se celej rok drit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Tak ja to mam jednoduche... proste naslapany notas a je vyresene :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ja budu mit tak dve trojky, horsi to nebude no ale odmenu mi nikdo neslibil a ani mi to neva jak uz rikal capricorne...ja se vzdelavam pro sebe ne abych dostal jak maly dite domenu za neco co delam sam pro sebe :dozey:No ještě abys si za takový známky dostal odměnu :-) Já dostanu příspěvek na airsoft... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Ja dostanu to ze ho nebudou resit:D ale nedavno sem dostal "jakoby za zkousky" i kdyz ho mati neplatila a ja jim za nej dal 10tis na moje hokejovy vybaveni..... notes ASUS U6S asi za 40tisic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 taky semmel neco dostat jakoby za zkousky, ale skutek utek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ja nic nepotrebuju, budu vdecny kdyz me v patek pusti mamka na rozlučku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhivi Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 PS3 nebo Xbox360 za vysvedceni ? nuda.... chtejte nejake Porshe, Ferrari atd... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 kdyby ses vzdelaval jak rikas pro sebe tak si neopsal vsechny ctvrletky a vetsinu testu pred tim, pak ani nevis jak na tom si. budu mit znamky mnohem horsi ale jsou to moje znamky ne znamky mych spoluzaku.....EDIT: je to taky hodne o skole moje kamoska chodi na jednu z tech slunejsich zakladek v praze ma skoro sam 1 a na zkouskach na necisto sem byl lepsi nez ona....... takze na zevlacký zakladce ma kazdej blb dobry znamky EDIT: navic proc se ucit :D kvuli papiru na konci skolniho roku ? a kvuli tomu se celej rok drit? :lol: jediny co jsem opsal byla chemie to uznavam a jeste mozna dejepis to jsou predmety ktery me totalne nezajimaji...ja se ucim jenom to co me zajima z chemie a z dejepisu jsou mi prave ty znamky ukradeny a kvuli papiru? pockej za dva roky az se budou delat grafy goniometrickych funkci, tak teprve budes litovat ze ses neucil "kvuli papiru" kdyz des na obchodku tak bys mel mit z matiky lepsi znamku nez 4 ;) No ještě abys si za takový známky dostal odměnu :-) Já dostanu příspěvek na airsoft... hm asi chodis na zakladku vid? jak tady uvadel priklad psp, takovy znamky jsou na gymplu nad prumerem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 To je sice pravda , že se učí pro sebe . Ale spousta lidí si to neuvědumuje v tom jim může nějaká odměna pomoct . Začnou se lépe učit a později si to uvědomí , že to dělali pro sebe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 To je sice pravda , že se učí pro sebe . Ale spousta lidí si to neuvědumuje v tom jim může nějaká odměna pomoct . Začnou se lépe učit a později si to uvědomí , že to dělali pro sebe :) to je taky pravda, s tim souhlasim ;) mozna ze prave to pomohlo mne :D nebo spis vyhrozovani ze pudu na zakladku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 na gymplu je to docela o hubu, tak se nejaka motivace hodi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 :lol: jediny co jsem opsal byla chemie to uznavam a jeste mozna dejepis to jsou predmety ktery me totalne nezajimaji...ja se ucim jenom to co me zajima z chemie a z dejepisu jsou mi prave ty znamky ukradenya kvuli papiru? pockej za dva roky az se budou delat grafy goniometrickych funkci, tak teprve budes litovat ze ses neucil "kvuli papiru" kdyz des na obchodku tak bys mel mit z matiky lepsi znamku nez 4 ;) hm asi chodis na zakladku vid? jak tady uvadel priklad psp, takovy znamky jsou na gymplu nad prumerem ;) :-D no je mi stejně jak tobě , jsem na gymplu a mám 3 dvojky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.