Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Odměna za vysvedceni

parak

Recommended Posts

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

od matky a nevlastního otce jako vždy nic xD (nebo myslim ze jsem si mohl koupit jednu origosku flashpointu, ale to bylo pred 5 lety :D), protoze oni snad ani nevedi ze se na vizo ma neco kupovat :D

od taty a babky jsem dostal 2000 kc O_O, prej at si neco za to koupim nez aby mi koupili nakou blbost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja budu mit tak dve trojky, horsi to nebude no ale odmenu mi nikdo neslibil a ani mi to neva jak uz rikal capricorne...ja se vzdelavam pro sebe ne abych dostal jak maly dite domenu za neco co delam sam pro sebe :dozey:

kdyby ses vzdelaval jak rikas pro sebe tak si neopsal vsechny ctvrletky a vetsinu testu pred tim, pak ani nevis jak na tom si. budu mit znamky mnohem horsi ale jsou to moje znamky ne znamky mych spoluzaku.....

EDIT: je to taky hodne o skole moje kamoska chodi na jednu z tech slunejsich zakladek v praze ma skoro sam 1 a na zkouskach na necisto sem byl lepsi nez ona....... takze na zevlacký zakladce ma kazdej blb dobry znamky

EDIT: navic proc se ucit :D kvuli papiru na konci skolniho roku ? a kvuli tomu se celej rok drit?

Odkaz ke komentáři

ja budu mit tak dve trojky, horsi to nebude no ale odmenu mi nikdo neslibil a ani mi to neva jak uz rikal capricorne...ja se vzdelavam pro sebe ne abych dostal jak maly dite domenu za neco co delam sam pro sebe :dozey:
No ještě abys si za takový známky dostal odměnu :-) Já dostanu příspěvek na airsoft...
Odkaz ke komentáři

kdyby ses vzdelaval jak rikas pro sebe tak si neopsal vsechny ctvrletky a vetsinu testu pred tim, pak ani nevis jak na tom si. budu mit znamky mnohem horsi ale jsou to moje znamky ne znamky mych spoluzaku.....

EDIT: je to taky hodne o skole moje kamoska chodi na jednu z tech slunejsich zakladek v praze ma skoro sam 1 a na zkouskach na necisto sem byl lepsi nez ona....... takze na zevlacký zakladce ma kazdej blb dobry znamky

EDIT: navic proc se ucit :D kvuli papiru na konci skolniho roku ? a kvuli tomu se celej rok drit?

:lol: jediny co jsem opsal byla chemie to uznavam a jeste mozna dejepis to jsou predmety ktery me totalne nezajimaji...ja se ucim jenom to co me zajima z chemie a z dejepisu jsou mi prave ty znamky ukradeny

a kvuli papiru? pockej za dva roky az se budou delat grafy goniometrickych funkci, tak teprve budes litovat ze ses neucil "kvuli papiru"

kdyz des na obchodku tak bys mel mit z matiky lepsi znamku nez 4 ;)

No ještě abys si za takový známky dostal odměnu :-) Já dostanu příspěvek na airsoft...

hm asi chodis na zakladku vid? jak tady uvadel priklad psp, takovy znamky jsou na gymplu nad prumerem ;)

Odkaz ke komentáři

To je sice pravda , že se učí pro sebe . Ale spousta lidí si to neuvědumuje v tom jim může nějaká odměna pomoct . Začnou se lépe učit a později si to uvědomí , že to dělali pro sebe :)

to je taky pravda, s tim souhlasim ;) mozna ze prave to pomohlo mne :D nebo spis vyhrozovani ze pudu na zakladku :D

Odkaz ke komentáři

:lol: jediny co jsem opsal byla chemie to uznavam a jeste mozna dejepis to jsou predmety ktery me totalne nezajimaji...ja se ucim jenom to co me zajima z chemie a z dejepisu jsou mi prave ty znamky ukradeny

a kvuli papiru? pockej za dva roky az se budou delat grafy goniometrickych funkci, tak teprve budes litovat ze ses neucil "kvuli papiru"

kdyz des na obchodku tak bys mel mit z matiky lepsi znamku nez 4 ;)

hm asi chodis na zakladku vid? jak tady uvadel priklad psp, takovy znamky jsou na gymplu nad prumerem ;)

:-D no je mi stejně jak tobě , jsem na gymplu a mám 3 dvojky ...
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu