LOPO_X Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Mam jako hafec lidi v PSP FW 3.90 m33-3 a mam tam vsechny add-ony ale mam s nim docela problem. Napr. nemuzu se napojit na jakoukoliv wi-fi v okoli zkousim kavarny kde je to free. S fw co jsem mel predtim ( myslim ze to byl 3.80 m33 ) a slo to v pohode ted mi to pise porad ze se pripojeni nezdarilo. Nebo dalsi vec co me dost ale opravdu dost stve ze mi nejde hodne homebrew aplikaci a her a to mam 1.50 addon. Chtel bych vedet jestli to dela i vam a kdyz tak poradte jak to mam opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 no nevím sice cim by to mohlo byt ale mohlo by to byt mas zaple wifi? mas spravny wepkey? mas spravne nastavene recovery menu? delal jsi neco s XMB? firmwarem to na 110% neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 22, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 V recovery format flash1 and reset setings , da se ti to do puvodniho nastaveni . Pak si nastav umd mode na sony np9660 a hide corrupt icons na enabled a je to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Zkusim to defaultnout a pak uvidim ale opravdu me stvou ty HB tolik veci co jsem si chtel zahrat ( treba emulator amigy ) a prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.