Karas12 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 hi all!jak bych měl pečovat o svoje psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 nemlatit s nim o zem jednou za čas mu utřit displey nějakym čističem nic jinyho nedelam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ??JAK ASI???já psp normalne strkam do kapsy a je mi jedno nejakej skrabanec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karas12 Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ??JAK ASI???já psp normalne strkam do kapsy a je mi jedno nejakej skrabanec. hmmm....zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rune Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ??JAK ASI???já psp normalne strkam do kapsy a je mi jedno nejakej skrabanec. tak to jsi 1 z 1000, normálním lidem škrábance dost vadí včetně mě:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karas12 Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 tak to jsi 1 z 1000, normálním lidem škrábance dost vadí včetně mě:dozey: souhlasím s tebou!!je to de*il Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bzuk Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 mne taky skrabance vadi,ale mam jich na PSP hodne :(:(:(,hlavne si na nej kup nejaky pouzdro;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 nezakladat dementni topici !!! a jinak nevim.. samozrejme mit neco na ochranu displaye a taky ho obcas procistit ze vnitr ;) ale tim porusis ochranou znamku kdyz jsi opatrny tak ji neznicis. ;) jinak bych asi jeste daval pozor komu to pucujes ja ho nikomu nikdy nepucoval :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 + kup pouzdro + kup folii + kup hadrik ~ nehraj mlaticky :lol: - nemlat s nim - nehazej s nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ~SiMi^gD Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 + kup pouzdro+ kup folii + kup hadrik ~ nehraj mlaticky :lol: - nemlat s nim - nehazej s nim Tak tak :) a každej tejden ho oteři celej hadříkem .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 omg fakt nechapu, jak nekdo muze zalozit takovej topic (post hunting?) jinak jasny ze s nim nebudes mlatit o zem a budes ho mit v pouzdru :dots: souhlasím s tebou!!je to de*il hmm za to ze vyslovil svuj nazor mu nadavas?? omg zamysli se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 nevim párkrát s ním hodit o zem polejt kolou rozebrat stratit pár součástek hodit do vody a to by stačilo ne MG to je otázka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 souhlasím s tebou!!je to de*il taky se neak nestaram o psp vzhled...strcim psp do kapsy a jdu...nejsem typ cloveka kterej by nadaval za blbou čmouhu či škrábaneček...docela bych chtel videt jak na to davate pozor to musi bejt pohled :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 :offtopic: Je holt rozdíl v lidech, kteří na to vydělávali jak hov*da a lidech, kteří to získali zadarmo nebo levně a lidech co to maj už tak dlouho že si toho neváží :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 uchovavat ve vodni lazni...pravidelne cistit display o sterk...snazit se dostat vodu primo do psp..a spoustu dalsich uzitecnych rad najdes na www.ZADNYdalsiTAKOVYtopic.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 uchovavat ve vodni lazni...pravidelne cistit display o sterk...snazit se dostat vodu primo do psp..a spoustu dalsich uzitecnych rad najdes na www.ZADNYdalsiTAKOVYtopic.com pekna odpoved... staci se chovat tak jako by ti vadilo ze nebude vypadat jako nove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Karas12
hi all!jak bych měl pečovat o svoje psp?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts