Malarkky Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 ahoj, kdyz spustim hru, plynule bezi tak 5s a pak se na chvilku zacne sekat, pak zase v pohode a porad dokola. cpu mam na 333 mhz. (mam fat) cim to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kira Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Jestli mas cso tak to skus previst na iso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Kdyz se to bude sekat i v iso tak mas fake kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasterMIND Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Pokud nemáš podtaktovaný procesor EDIT: sry, nepřečetl jsem si to celé :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 bude to kartou někdy mi to dělá u juiced a GOW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 bude to kartou někdy mi to dělá u juiced a GOW GoW to dělá když se ukládá checkpiont... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 GoW to dělá když se ukládá checkpiont... tak to potom jo je to možné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 vice city se mi taky sekalo v CSO, zvykneš si a pozdeji se ti nebude vubec zdat ze se to seka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 1) Fake karta-kup novou 2) Blby CSO-preved do ISO 3) Blba verze hry :dload: new Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 92speedx92 Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 tak to mas blbou verzi hry , ja si ted stahoval vice citko taky a laga se mi to jednou za 5 minut , stahnii si to znova ale treba odjinud a hned to posvisti a procesor by si ani taktovat nemusel ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Červen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Je to iso. Ale asi zkusim stahnout odjinud teda, diky za pomoc :) EDIT: Mohl byste sem nekdo hodit odkaz na fcni overeny gtavcs?? Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Games upload by budinsm / 130+ / (flOw, Beats) ;) - Console-Forum.net tady najdi od budinsm taham skoro furt osvěčená kvalita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Červen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Tak jsem stahl tu verzi od budinsm, a porad se seka. Ani mi nejde zjistit, zda mam fake, ptz mi to hlasi the game couldnt be started. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Ta homebrew je pro 1.50kernel nainstaluj do psp 1.50kernel addon v2.a pak prepni v recovery kernel na 1.50 a pojede to;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ginie Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 cau , nechce se mi zakladat novej topic tak to dam sem , taky mam problem se sekanim her , God of War se mi jednou za cas kousa , ale nekdo pise ze je to ukladani checkpointu , pak jeste Liberty City storiest CSO riply vo radia , tak to se taky seka vicemene skoro porad, neni to nic strasnyho ale nemuselo by to byt , kartu mam tudle http://www.alza.cz/pametova-karta-sandisk-memory-stick-pro-duo-8gb-d86468.htm , dik za odpovedi :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Červen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Jj s tim god of warem je to pravda. To liberty zkus iso, jak tady radej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Pokud mate jakekoli gta riple o radia musite v options dat hlasitost radia na minimum,a uvidite ze uz se to tolik kousat nebude,kdyz mate totiz zaplou hlasitost radia tak se hra snazi nacist to radio a proto se to seka;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Counterfeit Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 a co carbon? zkoušel jsem to na fat i slim na různých typech karet a různé backupy... stejně to sebou jebe a to ze závodní hry dělá nehratelnou záležitost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 No tak carbon jedine v iso na 333mhz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Malarkky
ahoj, kdyz spustim hru, plynule bezi tak 5s a pak se na chvilku zacne sekat, pak zase v pohode a porad dokola. cpu mam na 333 mhz. (mam fat) cim to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts