honzas Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Mám problém, když připojím psp do pc s win XP tak chvíly normálně funguje pak se prostě vypojí. Na win vista na druhym pc to funguje normálně, neví někdo co stím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 jediny co me napada je zkusit jinej port. neco podobnyho mi to delalo na tatovym komplu...pripojil jsem, zkopiroval tak 0,5 mega a pak to kixlo, pomohlo napojeni do jinyho usb portu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Reinstaluj USB drivery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zhivi Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 reinstalace pomuze... kdyz jsem dal na Xp tak me to taky jelo normalne a na Vistach vubec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzas Odesláno Červen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 budu za debila, ale kde ty drivery stáhnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 budu za debila, ale kde ty drivery stáhnu? Bud zadej svuj model zakl. desky do gůglu a najdes je (nejcasteji na strankach vyrobce), anebo proste ve spravci pocitace ty porty odinstaluj a pri dalsim spusteni PC se znova nainstalujou.. .. mam taky jeden vypalenej port na kompu.. driv fungoval normalne, casem se oddelal - v nem mi to dela to samy.. odpoji se to a pise to hovadiny typu, zarizeni bylo odpojeno etc.. Takze jiny kabel/port ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzas
Mám problém, když připojím psp do pc s win XP tak chvíly normálně funguje pak se prostě vypojí. Na win vista na druhym pc to funguje normálně, neví někdo co stím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts