Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz Ohledně Hdd ???!!!

Hohny

Otázka

Předem děkuji za rady...

1.Koupil jsem si Arcade a asi po měsici hraní jsem si koupil HDD, tak se chci zeptat jestli jde kompletně vše přesunout z paměťovky na ten HDD, našel jsem tam akorát přesouvání po jednom souboru, ale asi polovina savů přesunout prostě nejde.

2.Koupil jsem si už použitý HHD 20GB, hodím ho tam, byly tam nějaký data, tak jsem ho v xboxu zformátoval a pak jsem se koukl na kapacitu hdd a tam 13.9GB !!! Jako vím že HDD nemaj nikdy tolik kolik výrobce udává, ale že HDD 20GB má kapacitu 13.9GB to mě jako nasralo!!! Kolik mají vaše HDD??? Snad nejsem sám...Je to vůbec original HDD, kupoval jsem ho na aukru, jestli to není nějakej kšunt,může bejt???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Předem děkuji za rady...

1.Koupil jsem si Arcade a asi po měsici hraní jsem si koupil HDD, tak se chci zeptat jestli jde kompletně vše přesunout z paměťovky na ten HDD, našel jsem tam akorát přesouvání po jednom souboru, ale asi polovina savů přesunout prostě nejde.

2.Koupil jsem si už použitý HHD 20GB, hodím ho tam, byly tam nějaký data, tak jsem ho v xboxu zformátoval a pak jsem se koukl na kapacitu hdd a tam 13.9GB !!! Jako vím že HDD nemaj nikdy tolik kolik výrobce udává, ale že HDD 20GB má kapacitu 13.9GB to mě jako nasralo!!! Kolik mají vaše HDD??? Snad nejsem sám...

Mas tam jen 13.9GB pac Xko si nejaky misto vyhradi pro Savy a pro hry (swapovani dat na hdd - viz palene GTA4) .... a proto ti mas zobrazeno jen 13.9, i kdyz ve skutecnosti tam mas vice volneho mista. - HDD mas v poradku.

Odkaz ke komentáři

• 0

Kua proč hodili to téma do tutoriálů??? Já jsem ho založil v Otázky a odpovědi...nevadí :D

A není to nějak moc vyhradit si 6GB, vím že si něco vezme, ale tolik. Přitom před tím mu stačila paměťovka s 256MB a teď chce 6GB zmrd :D :D ... A s tím přesouvání pls viz.1 , diki moc

Jo a ještě, jak bych si moc jednoduše nahrát nějaký mp3 a filmy z pc na ten hdd , jak se připojuje xko k pc ??? Nebo mám ty data hodit na flasku a pak ji zapojit do xka a překopčit ? Diki

Odkaz ke komentáři

• 0
A není to nějak moc vyhradit si 6GB, vím že si něco vezme, ale tolik. Přitom před tím mu stačila paměťovka s 256MB a teď chce 6GB zmrd :D :D ... A s tím přesouvání pls viz.1 , diki moc

Je to fakt tak .... kazdy, kdo ma 20GB HDD .. ma maximalne volnych jen 13,9 GB ..... s tou kartou to newim, v tom ti neporadim.

Odkaz ke komentáři

• 0

jeste sem to nezkousel ale zpusoby jak propojit compa s xkem sou pres sitovej kabel a nebo pres wifi,jinej zpusob asi neni...btw taky si budu kupovat hadr tak aspon tohle vim...jo to s tou flashkou to je taky moznost coz,to sem taky jeste nezkousel ale IMHO nejrychlejsi to bude pres sitak :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0
jeste sem to nezkousel ale zpusoby jak propojit compa s xkem sou pres sitovej kabel a nebo pres wifi,jinej zpusob asi neni...btw taky si budu kupovat hadr tak aspon tohle vim...jo to s tou flashkou to je taky moznost coz,to sem taky jeste nezkousel ale IMHO nejrychlejsi to bude pres sitak :cheesygrin:

Pres flashku to zkopirovat nepude (Xbox to nepodporuje) .... muzes si pouze ripnout hudbu z orogo CD (strcis to do Xko ... a ono ti to ripne do mp3) ... ale kopirovat mp3 primo z flashky nejde

ALE ... mp3 spoustet primo z flashky muzes ... takze bych proste do zadniho USB strcil flashku a nechal ji tam :D a zpousel hudbu z ni :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu