Rajce Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Takže po flashi sem zjistil, že moje 512 MB karta je prázdná a je na ní volno jen 60 MB, tak sem ji naformátoval s domněnkou, že vše pojede jak má, ale stejně je max. velikost 60 MB :( Může mi někdo poradit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Lol, to vidím prvně, mohl by si mi napsat značku ? A nejlépe zkusit jestli není Fake ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Sandisk, klasická modrá FAKE neni určitě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 zkus to naformatovat na jiny system souboru v PC a pak to dat na puvodni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 PLS LOCK :D Vyndal sem špatnou kartu ze šupliku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rajce
Takže po flashi sem zjistil, že moje 512 MB karta je prázdná a je na ní volno jen 60 MB, tak sem ji naformátoval s domněnkou, že vše pojede jak má, ale stejně je max. velikost 60 MB :( Může mi někdo poradit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts