Shifter960 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 hoj dnes mi došla SanDisk micro SD 4 gb kopil jsem jí mamce a když jí dám do mobilu nepřečte jí mobil to je nokia 6300 tak jsem si říkal že to je asi chyby mobilu že jí nepřečte jenom že to nepřečte ani čtečka karet ani jinej mobil jde s tím něco udělat nebo jim to mám reklamovat ?? :bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 kdyz ti to necte ani ctecka karet v PC tak zbyva jen reklamace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 to je pěkně v prdel* protže jsem z hradce a do prahy nebo brna to je docela daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 to tak byva... nakupy pres internet... taky kupuju pres net, ale s vyzvednutim v kamenem obchode ktery mam u nosu:) sem Zlinak (jen aby sis proste nemyslel ze velkomestak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 jim to pošly obálkou Z5 a je to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 dobrý už jsem jim to poslal já jen jestli to není nějakej problém větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 problem bude jen tehry pokud si k tomu nenapsal co to dela a jake si predstavujes reseni.... a samozrejme spatecni adresu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 neni to SDHC karta? je mozny ze ji ten mobil nepodporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 neni to SDHC karta? je mozny ze ji ten mobil nepodporuje spal ze mu to nepodporuje ani ctecka v PC ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 tak to neprecte ani ctecka v pc no... jak jsem psal podivej se jestli to neni SDHC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 dobrý už je to odeslané lockně te to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Poslechni Marka:D mam dojem ze nokia 6300 necte SDHC karty a ta tvoje je na 100% SDHC...nevidel jsem jeste microSD 4GB aby nebyl SDHC:D;) EDIT:je to tvuj problem ze jsi si neprecetl ze ta Nokia nepodporuje SDHC;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 ježiš já vím tak to lockněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 bud to byl vadnej kus nebo fake, ale jestli ti vezmou reklamaci tak mas nadeji ;) ale jo jestli to je vadnej kus, tak pametovky meneji za novy jim to pošly obálkou Z5 a je to ne muses my visvjetlyt protš si napsal pošly z tvdým y??? :lol::dozey: omg lidi naucte se psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.