misa.k Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Dnes mi znova přestal fungovat Rapget(hodí nějakou chybu a vypne se),tak se chci zeptat,jestli to někomu jede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 to už nejde pěkně dlouho :D už jsem přešel na FlashGet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 misa.k Odesláno Červen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 to už nejde pěkně dlouho :D už jsem přešel na FlashGetMě Rapget 1.41 dodnes šel.A ve Flashgetu asi nejde automaticky stahovat z Rapida s premium účtem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 jasně že jde :D jinak bych ho nepoužíval stahni si plugin do Firefoxu flashgot klikni pravým na linky a nastav si FlashGet a potom označ linky a dej flashgot výběr . potom zadej svoje údaje a mělo by to jet ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 jinac rapget mi to zacal delat taky a to v pripade ze narazi na nejakej soubor kterej je na serveru zrovna nedostupnym... coz se ted docela dost na RS stava.. staci ten file vyhodit a pokracovat.. az je ten server dostupnej tka ztahnout znova.. ale je fakt ze me to taky pekne SER... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Kluci to není RapGetem ale už RapidShare sám má dost dlouho výpadky třeba včera mi za celej den nanaskočil ani jeden link..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
misa.k
Dnes mi znova přestal fungovat Rapget(hodí nějakou chybu a vypne se),tak se chci zeptat,jestli to někomu jede?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts