Hnza Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 zdar seklo se mi psp tak sem vyndal baterku zase ji zandal a zapnul najelo sony logo psp se vyplo a zase najelo sony logo a to se opakuje porad dokola nevi nekdo pls co stim?? dik mam psp fat s cf 9.90 M33-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Nedělal si s tím něco, co by ho mohlo bricknout ? Nebo ho zkus zapnout přes Recovery Menu , to samé dělalo kdysi i mě ... Při zapnutí drž R a potom v Recovery dej dole Exit .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 vydelej vse a pripoj na nabiječku(PSP) pak mi napiš co se s tim stalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hnza Odesláno Červen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 kdys vyndam baterku a dam na nabijecku tak se deje to same Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 a co to recovery zkousels? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hnza Odesláno Červen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 jo tam se dostanu ae dys dam exit tak se zase opakuje sony logo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 tak si na mapě flasheru najdi nejakyho unbrickera...nebo koneckoncu mozna to bude delat ten co ti flashoval PSP.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hnza Odesláno Červen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 tak us to de sem v recorvery menu nak to logo vypnul a dostal sem se tam ...dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 j.. to bych radil hned, ale prisel jsi na to sam.. Recovery -> configuration -> Skip Sony Logo (Enabled) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hnza
zdar seklo se mi psp tak sem vyndal baterku zase ji zandal a zapnul najelo sony logo psp se vyplo a zase najelo sony logo a to se opakuje porad dokola nevi nekdo pls co stim?? dik mam psp fat s cf 9.90 M33-2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts