Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

čas spomalíš když dáš ANALOG NAHORŮ

jinak prisel jsem na chybu hry rekl bych ze si nikdy nikdo nedostane na RANK 1 pouze kvuli 1 misi ve 2-hém městě je to proste chyba hry nejde udelat.

pokud nekdo máte SAVE na RANK 1 tak ho sem hodte protoze pochybuji ze existuje já sám mám rank 2 a mám všechny ukoly na zlato az na ten 1 ve 2-hém městě.

Odesláno

Ahoj všichni kdo hrajete tuhle hru,mám menší problém:v karieře chci zapnout 1 kolo(suburs) a hra se začne načítat asi v půlce loadu se to kousne a celý PSP se vypne, dřív to fungovalo uplně normálně..

děkuju všem za sebemenčí pomoc

jak sem řikal to o SSX tak už mě to jede ja sem zmenšil ryslocht procesoru na 300/150 a funguje tak to taky zkus ;) :thumbup:

Odesláno

Já uš jsem toho Tonyho vyřešil stáhnul jsem si tu verzi od Budinsmy nevym jestli to udělal on nebo to byla chyba na uloz.cz ale ten 3 part jsem rozjel.

Já teď hraju tuhle hru a nemůžu přijít na to, když dělám nějakej trik třeba u Mullena nebo tak, kdy se to vždycky zpomalí ta hra, jestli víte co myslím, tak když dělám ten trik, tak pak nevím, jak to zpomalení ukončit a nakonec spadne vždycky a u toho mavá rukama. :blink:

No kdyš to spomalíš a děláš ten trik třeba křížkem tak ten křížek(atd.) musíš držet dokud prkno nezezelaná a pak to můžeš pustit(dokončíš tryk) nebo kdyš zmodrá tak to můžeš kopnout jinam a i kdyš je zelený tak můžeš kopat prkno jinam..

a za tohle mi dej PLS Thanx

Odesláno

No kdyš to spomalíš a děláš ten trik třeba křížkem tak ten křížek(atd.) musíš držet dokud prkno nezezelaná a pak to můžeš pustit(dokončíš tryk) nebo kdyš zmodrá tak to můžeš kopnout jinam a i kdyš je zelený tak můžeš kopat prkno jinam..

já uz jsem mu to vysvetlil a on to pochopil :dozey:k cemu je ti thaks???

otázka topicu vyla zodpovězena tak nevidím důvod proč to neLOCKnout

akorát se tu siri OT.

Odesláno
Kdyby to nekdo stahoval z linku od netixe tak heslo k archivu je: tony-hawks.

EDIT // Tak ne je to cely nejaky divny. Netixi nechyby jeste nejakej part?

nwm mam tam ze zdroj je budinsm...(protoze to jeste nemam ve svym upu :D)ale pokud chyby part je mala pravdepodobnost ze bude reup psal sem mu p.m. ze chci neco reupnout a on mi neodpovedel...

Odesláno

Lidi klid s tim Thanx jsem to nemyslel vážně jen humor a hned nemusíte nadávat že jsem dement jo a jen menší otázka kdyš jsi zmně ním prkno a pak se vysekám tak mi tam skočí to základní je to chyby hry nebo je to normální.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu