iimmotep Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Ahoj všichni kdo hrajete tuhle hru,mám menší problém:v karieře chci zapnout 1 kolo(suburs) a hra se začne načítat asi v půlce loadu se to kousne a celý PSP se vypne, dřív to fungovalo uplně normálně.. děkuju všem za sebemenčí pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 tohle mi děla SSX zkus jinou verzi hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Kdyš já tady nemohu jinou najít stahoval jsem to odsud a potře boval bych aby byla noRip :tdy jsem ji stáhnul http://console-forum.net/showthread.php?t=26548&highlight=Tony+Hawks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 http://uloz.to/205176/Tony Hawks Project 8.part1.rar http://uloz.to/207244/Tony Hawks Project 8.part2.rar http://uloz.to/207259/Tony Hawks Project 8.part3.rar http://uloz.to/207275/Tony Hawks Project 8.part4.rar zdroj:upload by budinsm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 jj u ssx mi to dělalo taky...skus to stáhnout jinde myslím že budinsm to má .... EDIT:no jak vidím tak má.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Lidi SRRY že zas votravuju ale u 3 partu mi to píše error:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldic Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 hmm a jak máš nastaveny CPU? Máš ho naplno(333)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 prosimte aldic:dozey: tim to neni on uz si stahuje novou verzy jinak ODRAKOLDA ji ma vpohode taky jsem od nej pro kamose stahoval tonyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 no ale asi bych nezakládal tohle téma kdyby mi to od onry jelo(přečti si první příspěvek):roll: Prosímvás lidi nemohl byste mi někdo z vás kdo má funkční verzi tak ji hodit na czshare děkuji. Edit : jé vono uš to jede děkuju všem za pomoc !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Já teď hraju tuhle hru a nemůžu přijít na to, když dělám nějakej trik třeba u Mullena nebo tak, kdy se to vždycky zpomalí ta hra, jestli víte co myslím, tak když dělám ten trik, tak pak nevím, jak to zpomalení ukončit a nakonec spadne vždycky a u toho mavá rukama. :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Neví nikdo?! :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 čas spomalíš když dáš ANALOG NAHORŮ jinak prisel jsem na chybu hry rekl bych ze si nikdy nikdo nedostane na RANK 1 pouze kvuli 1 misi ve 2-hém městě je to proste chyba hry nejde udelat. pokud nekdo máte SAVE na RANK 1 tak ho sem hodte protoze pochybuji ze existuje já sám mám rank 2 a mám všechny ukoly na zlato az na ten 1 ve 2-hém městě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 A tím analogem to jde jen když máš plnou specialku, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 co to je za otázku to je prece jasný že musíš mít PLANÝ speciál:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 co to je za otázku to je prece jasný že musíš mít PLNÝ speciál:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Ahoj všichni kdo hrajete tuhle hru,mám menší problém:v karieře chci zapnout 1 kolo(suburs) a hra se začne načítat asi v půlce loadu se to kousne a celý PSP se vypne, dřív to fungovalo uplně normálně.. děkuju všem za sebemenčí pomoc jak sem řikal to o SSX tak už mě to jede ja sem zmenšil ryslocht procesoru na 300/150 a funguje tak to taky zkus ;) :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 ok skusim to protože mě to celkem sralo že to nejelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cormick Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Jo ,u SSX kdyz sem daval jedno kolo tak se mi to taky pri loadingu seklo ,pak sem loadnul jiny kolo ,vyskocil sem do menu SSX ,spustil to kolo co se seklo vzdy pred tim a uz to jelo jak melo ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Já uš jsem toho Tonyho vyřešil stáhnul jsem si tu verzi od Budinsmy nevym jestli to udělal on nebo to byla chyba na uloz.cz ale ten 3 part jsem rozjel. Já teď hraju tuhle hru a nemůžu přijít na to, když dělám nějakej trik třeba u Mullena nebo tak, kdy se to vždycky zpomalí ta hra, jestli víte co myslím, tak když dělám ten trik, tak pak nevím, jak to zpomalení ukončit a nakonec spadne vždycky a u toho mavá rukama. :blink: No kdyš to spomalíš a děláš ten trik třeba křížkem tak ten křížek(atd.) musíš držet dokud prkno nezezelaná a pak to můžeš pustit(dokončíš tryk) nebo kdyš zmodrá tak to můžeš kopnout jinam a i kdyš je zelený tak můžeš kopat prkno jinam.. a za tohle mi dej PLS Thanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 demence!!az bude chtit thanks dat tak ti ho da!!!nemusis si o nej rikat!!!!!DMC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldic Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 když se ti to spomalý, musíš udělat potřebný poičet trikůl ve spomalení, a pak pustit všechny tlačítka, když máš desku otočenou gripem(horní stranou) u noh, aby na to dopadl.. EDIT:OU nevšim sem si další strany :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Kdyby to nekdo stahoval z linku od netixe tak heslo k archivu je: tony-hawks. EDIT // Tak ne je to cely nejaky divny. Netixi nechyby jeste nejakej part? EDIT 2 // Takze z tech linku od netixe to nestahujte, protoze tam nejsou vsechny casti :(. 6 hodin sosani v haji :D ale co nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 No kdyš to spomalíš a děláš ten trik třeba křížkem tak ten křížek(atd.) musíš držet dokud prkno nezezelaná a pak to můžeš pustit(dokončíš tryk) nebo kdyš zmodrá tak to můžeš kopnout jinam a i kdyš je zelený tak můžeš kopat prkno jinam.. a za tohle mi dej PLS Thanx já uz jsem mu to vysvetlil a on to pochopil :dozey:k cemu je ti thaks??? otázka topicu vyla zodpovězena tak nevidím důvod proč to neLOCKnout akorát se tu siri OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Kdyby to nekdo stahoval z linku od netixe tak heslo k archivu je: tony-hawks.EDIT // Tak ne je to cely nejaky divny. Netixi nechyby jeste nejakej part? nwm mam tam ze zdroj je budinsm...(protoze to jeste nemam ve svym upu :D)ale pokud chyby part je mala pravdepodobnost ze bude reup psal sem mu p.m. ze chci neco reupnout a on mi neodpovedel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červenec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 No kdyš to spomalíš a děláš ten trik třeba křížkem tak ten křížek(atd.) musíš držet dokud prkno nezezelaná a pak to můžeš pustit(dokončíš tryk) nebo kdyš zmodrá tak to můžeš kopnout jinam a i kdyš je zelený tak můžeš kopat prkno jinam.. a za tohle mi dej PLS Thanx Lidi klid s tim Thanx jsem to nemyslel vážně jen humor a hned nemusíte nadávat že jsem dement jo a jen menší otázka kdyš jsi zmně ním prkno a pak se vysekám tak mi tam skočí to základní je to chyby hry nebo je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.