radarcz Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Chtel jsem se zeptat koupil jsem si psp v obchode má to fw 2.71.Pak jsem si to prinesl domu a přečetl jsem si,že když mám zakladní desku IC1003 tak už mi nepudou žádné ISO hry.Tak jsem se chtěl zeptat jestli,už to někdo prolomil nebo nějak obešel.Nebo jestli si mám zajít do kamenného obchodu a přemluvit obchodníka aby mi psp vyměnil za jiný kousek.Jsem začátečník tak doufám že mi někdo pomůže.Děkuji za pomoc Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 jo iso hry ti pudou, precti si toto http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736&highlight=isona+firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 No ty bláho,jestli máš TA-082,tak si nahraný...Protože co já vím,tak ta prostě nelze obejít.Jedině si to PSP prodat,nebo vyměnit za jiný kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 DELETED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 ISO hry muzes hrat s fw 2.71 s deskou TA-082 i bez! Musis mit devhook na tuhle verzi FW, ale vse podrobnejsi si precti v topicu pro zacatecniky :wink: jinak to ze mas desku TA-082(ic1003) znamena to ze nemuzes provest downgrade na fw 1.5 :cry: jinak ti preju hodne zdaru a plno zabitejch hodin s PSP :mrgreen: :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 ISO hry muzes hrat s fw 2.71 s deskou TA-082 i bez! Musis mit devhook na tuhle verzi FW, ale vse podrobnejsi si precti v topicu pro zacatecniky :wink: jinak to ze mas desku TA-082(ic1003) znamena to ze nemuzes provest downgrade na fw 1.5 :cry: jinak ti preju hodne zdaru a plno zabitejch hodin s PSP :mrgreen: :mrgreen: jako nejsem moc znalej, ale dyt uz de dg s tou new deskou ne? prej je ale ehm riskantni :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 ISO hry muzes hrat s fw 2.71 s deskou TA-082 i bez! Musis mit devhook na tuhle verzi FW, ale vse podrobnejsi si precti v topicu pro zacatecniky :wink: jinak to ze mas desku TA-082(ic1003) znamena to ze nemuzes provest downgrade na fw 1.5 :cry: jinak ti preju hodne zdaru a plno zabitejch hodin s PSP :mrgreen: :mrgreen: jako nejsem moc znalej, ale dyt uz de dg s tou new deskou ne? prej je ale ehm riskantni :? No ano kdyz chce hrat iso na fw 2.71 s deskou TA-082 musi mit DH! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 ISO hry muzes hrat s fw 2.71 s deskou TA-082 i bez! Musis mit devhook na tuhle verzi FW, ale vse podrobnejsi si precti v topicu pro zacatecniky :wink: jinak to ze mas desku TA-082(ic1003) znamena to ze nemuzes provest downgrade na fw 1.5 :cry: jinak ti preju hodne zdaru a plno zabitejch hodin s PSP :mrgreen: :mrgreen: jako nejsem moc znalej, ale dyt uz de dg s tou new deskou ne? prej je ale ehm riskantni :? no ani riskantni neni, dělal to člověk 0okm (http://0okm.blogspot.com/) ale přestal protože ho lidi nějak otravovaly nebo nevim přesně kouknite na jeho blog popsal to tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarcz Odesláno Prosinec 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Díky moc za informace hodne jste mě pomohli.Až nejaké to iso rozjedu tak vám dám vědět,že nejsem magor hihih.Ješte jednou díky moc.Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarcz Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Chtěl jsem se ještě zeptat kdybych ubdatoval na tu nejnovější fw tak to už bych nemohl hrát ISO nikdy?Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 presne tak to mozes rovno hodit PSP do kanalu :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 nemoh by jsi hrat...ISO hry jdou hrat maximalne do fw 2.71, jestli mas tenhle fw a ta082 tak jsi uplne vpohode, ja ted mam doma dve PSP jedno ta081 fw 3.02OE-A a ta082 fw 2.71 a neni vubec zadny problem. Na ic1003 je trosicku zdlouhavy (henc, devhook,...) to je jediny minus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarcz Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 nemoh by jsi hrat...ISO hry jdou hrat maximalne do fw 2.71, jestli mas tenhle fw a ta082 tak jsi uplne vpohode, ja ted mam doma dve PSP jedno ta081 fw 3.02OE-A a ta082 fw 2.71 a neni vubec zadny problem. Na ic1003 je trosicku zdlouhavy (henc, devhook,...) to je jediny minus. Dal jsem ti vědět na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.