Rosa Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 LCSCheatDevice podporuje UMD GTA Liberty City Stories verze: original US original UK/Euro nová patchovaná US Nová patchovaná verze pro UK/Euro, bohužel podporována není. Instalace pro SE / OE / M33: ! pro 3.71 M33 používejte lcscheatdevice371.prx ! překopírujte lcscheatdevice.prx (lcscheatdevice371.prx) do adresáře ms0:/seplugins/ upravte soubor game.txt přidáním řádkums0:/seplugins/lcscheatdevice.prxms0:/seplugins/lcscheatdevice371.prx (pro cfw.3.71 M33) nakonec v Recorvery menu nastavteAdvanced->Advanced Configuration - "Plain Modules in UMD/ISO" : enabled aktivujte plugin lcscheatdevice.prx (lcscheatdevice371.prx) Instalace pro DevHook: zkopírujte "lcscheatdevice.prx" na ms0:/ dh / kd / upravte soubor:ms0:/ dh / 271 / flash0 / kd / pspbtcnf_game.txt - pro fw.2.71 ms0:/ dh / 282 / f0 / kd / pspbtcnf_game_dh.txt - pro fw.2.82 - 3.03najděte řádek:ms0:/dh/kd/devhook.prx - pro fw2.71 /kd/devhook.prx #DEVHOOK - pro fw.2.82 až 3.03 [*]pod něj vložte nový řádek "ms0:/dh/kd/lcscheatdevice.prx" [*]uložte změny [*]nyní už jen spusťte DevHook a GTA: LCS [*]menu CheatDevice skryjete stlačením L + d pad vlevo Download: http://www.edisk.cz/stahni/46882/LCSCheatDevice10gPRX.zip_88.05KB.html nebo http://rapidshare.com/files/125716789/LCSCheatDevice10gPRX.zip.html Doufám že to tady ještě není ,našel jsem jen nějaké savy co šli jen do 2.70 nebo tak nějak ,ale tohle je řešení pro ty co mwji vyší FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Je hezké, že si to sem dal, ale už to tu je ... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosa Odesláno Červen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 aha, tak sory ale mě to našlo jen to pro staré FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Je hezké, že si to sem dal, ale už to tu je ... :dozey: toto je LCS cheat device takze je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 jo a kdyz mám 4.01 m33 tak mi ten plugin bude fungovat taky nebo musti 371 tam mam dat 401? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Takže pokud nemam umd tak si s cheatem nezahraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 ja jsem to pouzival na VCS a zadny UMD jsem opravdu nepotreboval takze UMD nebo jesli mas hru na karte nehraje opravdu roli:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VinceCZ Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Mám ted ten nejnovější Firmware, 5.33 . Zküsil jsem to nainstalovat podle návodu. Zapnu hru ale nic se neděje. Je to firmwarem, nebo musim stisknout ještě nějakou kombinaci kláves? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Mám ted ten nejnovější Firmware, 5.33 . Zküsil jsem to nainstalovat podle návodu. Zapnu hru ale nic se neděje. Je to firmwarem, nebo musim stisknout ještě nějakou kombinaci kláves? Je to firmwarem, protoze pluginy muzes pouzivat jen na custom fw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VinceCZ Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Je to firmwarem, protoze pluginy muzes pouzivat jen na custom fw. Špatně jsem to napsal. 5.02 M33. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 jojo uz to tady je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.