AnSw3R Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 Ahoj, chci si ted kupovat v nejblizsi dobe psp slim. Ale, mam par otazek co jsem tady nenasel a to jsem se pokousel hledat.:) 1) na tom psp , ktery si koupim, bude nejaky firmware, ale jestli to bude treba 2.5 a tak jestli to muzu hned upgradnout na 3.90 2) Chtel bych doporucit nejaky osvedceny kamenný shop v Praze a levný 3) u kámoše jsem viděl psp pouzdro etnies, hodne se mi libilo ale nemuzu ho nekde na netu sehnat tak pls 8) 4) chtel bych si k tomu koupit 8gb kartu sandisk nasel jsem za 1500,- tak jestli mate nizsi cenu z Prahy tak sem sni :) 5) a jeste nejaky balicek (usb,sluchatka,folie....) , ale k psp slim, na netu jsem nasel pouze na fat. Tak doufam ze jsem vam nenadelal moc prace a thx... btw o psp toho moc nevim tak me tady nesudte ze sem lama etc... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 1) Můžeš na OFW 3.90 2) JRC.CZ 3) netušim 4) někdo to tu prodává na fóru 5) JRC.CZ něco takovýho mělo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnSw3R Odesláno Červen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 Dík, sice nevim co je OFW ... ale CFW vim a nevim jaky je mezi nimi rozdil... jrc ma psp konzole zbytecne drahy...vim, kde stojí 4200,- v Praze ale s tim shopem právě nemám zkušenosti...tak sem hodím link http://eshop.empyrea.net/zbozi/psp-slim-lite-base-pack-piano-black/detail.aspx?p=z:102976 a s použitým zbožim se nekámošim, já radši nový, i kdyby to stálo o 300 více, nevim proč ale mám v tom tu jistotu...8) jeste nekdo muze psat napady pls....dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 ofw=oficiální firmware Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Counterfeit Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 Tak JRC je jedna z nejpředraženějších sítí vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnSw3R Odesláno Červen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 A jak tam jako dám pak ten OFW 3.90 ....dyt ja si stahl nejaky CFW 3.90 a jaky je mezi tim rozdil...custom/oficial... ? muzu tam dat i cfw 3.90 misto ofw 3.90? :) a s tim jrc souhlasim, zase jak na co... jeste psp ma levny megaobchod..tam je asi za 4350,- ... ale tam jsem taky jeste nic nekupoval...:roll: a z USA kdyz si to poslu tak to vyjde na stejno jako kdyz si to koupim v čr když pripocitam cenu dopravy... :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 OFW - ten tam budeš mít CFW - potřebuješ nějaké flashera aby ti ho tam dal a pak můžeš pařit ISA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lantos Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 Tak já sem kupoval 2 PSP v Gamehouse a spokojenost, stačí si to objednat na netu a pak si jen pro to dojít a je to celkem levný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnSw3R Odesláno Červen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 Tak já sem kupoval 2 PSP v Gamehouse a spokojenost, stačí si to objednat na netu a pak si jen pro to dojít a je to celkem levný. jo to je pravda tak ja to taky koupim asi v tom gamehousu... diky za rady ... jo a jeste neco... vzdyt to snad flashnu sam ne, podle návodů... to staci jenom nekam nakopirovat ja uz si navod nasel...nebo se musi delat i neco vic s tim? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 jo to je pravda tak ja to taky koupim asi v tom gamehousu... diky za rady ... jo a jeste neco... vzdyt to snad flashnu sam ne, podle návodů... to staci jenom nekam nakopirovat ja uz si navod nasel...nebo se musi delat i neco vic s tim? :roll: omfg neflashnes.. Tyve.. snad ve vsech navodech je, ze je k tomu treba uz jedno PSP s CFW, protoze homebrew aplikace na originalnim FW proste nespustis a FW 2.80 tam mit nebudes, takze jen nakopirovanim to neudelas.. a uz to neres.. Az ho budes mit, podivej se do mapky v mem podpise, s nekym se domluv a ten ti to flashne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AnSw3R
Ahoj, chci si ted kupovat v nejblizsi dobe psp slim. Ale, mam par otazek co jsem tady nenasel a to jsem se pokousel hledat.:)
1) na tom psp , ktery si koupim, bude nejaky firmware, ale jestli to bude
treba 2.5 a tak jestli to muzu hned upgradnout na 3.90
2) Chtel bych doporucit nejaky osvedceny kamenný shop v Praze a levný
3) u kámoše jsem viděl psp pouzdro etnies, hodne se mi libilo ale nemuzu ho nekde na netu sehnat tak pls 8)
4) chtel bych si k tomu koupit 8gb kartu sandisk nasel jsem za 1500,- tak jestli mate nizsi cenu z Prahy tak sem sni :)
5) a jeste nejaky balicek (usb,sluchatka,folie....) , ale k psp slim, na netu jsem nasel pouze na fat.
Tak doufam ze jsem vam nenadelal moc prace a thx... btw o psp toho moc nevim tak me tady nesudte ze sem lama etc... :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts