Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rada ohledně PSP

AnSw3R

Otázka

Ahoj, chci si ted kupovat v nejblizsi dobe psp slim. Ale, mam par otazek co jsem tady nenasel a to jsem se pokousel hledat.:)

1) na tom psp , ktery si koupim, bude nejaky firmware, ale jestli to bude

treba 2.5 a tak jestli to muzu hned upgradnout na 3.90

2) Chtel bych doporucit nejaky osvedceny kamenný shop v Praze a levný

3) u kámoše jsem viděl psp pouzdro etnies, hodne se mi libilo ale nemuzu ho nekde na netu sehnat tak pls 8)

4) chtel bych si k tomu koupit 8gb kartu sandisk nasel jsem za 1500,- tak jestli mate nizsi cenu z Prahy tak sem sni :)

5) a jeste nejaky balicek (usb,sluchatka,folie....) , ale k psp slim, na netu jsem nasel pouze na fat.

Tak doufam ze jsem vam nenadelal moc prace a thx... btw o psp toho moc nevim tak me tady nesudte ze sem lama etc... :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Dík, sice nevim co je OFW ... ale CFW vim a nevim jaky je mezi nimi rozdil... jrc ma psp konzole zbytecne drahy...vim, kde stojí 4200,- v Praze ale s tim shopem právě nemám zkušenosti...tak sem hodím link

http://eshop.empyrea.net/zbozi/psp-slim-lite-base-pack-piano-black/detail.aspx?p=z:102976

a s použitým zbožim se nekámošim, já radši nový, i kdyby to stálo o 300 více, nevim proč ale mám v tom tu jistotu...8)

jeste nekdo muze psat napady pls....dekuji

Odkaz ke komentáři

• 0

A jak tam jako dám pak ten OFW 3.90 ....dyt ja si stahl nejaky CFW 3.90 a jaky je mezi tim rozdil...custom/oficial... ? muzu tam dat i cfw 3.90 misto ofw 3.90? :) a s tim jrc souhlasim, zase jak na co... jeste psp ma levny megaobchod..tam je asi za 4350,- ... ale tam jsem taky jeste nic nekupoval...:roll: a z USA kdyz si to poslu tak to vyjde na stejno jako kdyz si to koupim v čr když pripocitam cenu dopravy... :?

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak já sem kupoval 2 PSP v Gamehouse a spokojenost, stačí si to objednat na netu a pak si jen pro to dojít a je to celkem levný.

jo to je pravda tak ja to taky koupim asi v tom gamehousu... diky za rady ... jo a jeste neco... vzdyt to snad flashnu sam ne, podle návodů... to staci jenom nekam nakopirovat ja uz si navod nasel...nebo se musi delat i neco vic s tim? :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0
jo to je pravda tak ja to taky koupim asi v tom gamehousu... diky za rady ... jo a jeste neco... vzdyt to snad flashnu sam ne, podle návodů... to staci jenom nekam nakopirovat ja uz si navod nasel...nebo se musi delat i neco vic s tim? :roll:

omfg neflashnes.. Tyve.. snad ve vsech navodech je, ze je k tomu treba uz jedno PSP s CFW, protoze homebrew aplikace na originalnim FW proste nespustis a FW 2.80 tam mit nebudes, takze jen nakopirovanim to neudelas.. a uz to neres..

Az ho budes mit, podivej se do mapky v mem podpise, s nekym se domluv a ten ti to flashne..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu