Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

problém se signálem

Han3

Recommended Posts

Ahoj,

mám router Zixel Prestige 660HW-T3 , net přes něj teče do PS3, jenže je tam signál jen na 35% maximálně...

jaké existuje řešení abych si mohl ten signál nějak zlepšit? zkoušel jsem nějakej windsurfer ale to vůbec nepomohlo :( router je v prvním a PS3 je ve druhém patře...

za kolik asi koupim lepší router abych mel signal na 100%?

je to router za 1kč od O2 :roll:

edit: tak tedka sem paril s tekken90 tekken 5 online a nadrtil me jako nic...proč? protože tu mam 30% signál a když něco zmáčknu tak se to projeví po půl vteřině OMG to me tak sere :(

pouze jediný příklad tohoco musím denne snaset...dale je to treba pulvterinova odezva v COD4 a jinych online hrach :(:(:(, do nekoho strilim jako idiot (vystrelim prvni) a nakonec me zabije, v KILLCAM se ukaze ta odezva tim ze jsem na nej ani jednou nevystrelil :( a jemu stacilo par kulek a bylo po me :( help me

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

poradte lidi jakej router mi bude stacit abych mel ten 100% signal, ja fakt nevim kterej vybrat, klidne ho hnedka objednam, pak ukazu tekkenovi kdo je kralem v tekkenu az to bude bez lagu, konecne bez tech********* lagu

nakej levnej a dobrej router byste nemeli? :)

myslím že výhodné by bylo ps3 přesunout do stejné místnosti :) anebo normalně navrtat kabely (pokud vim tak ten router ma i vzadu LANy..) a u kabelů neřešíš žádné posr**é signály ale pěkně zastřčíš káblík a si maximálně stabilně připojený :)

Odkaz ke komentáři

jakou smerovkou? jako nejaka parabola nebo co? :lol:

je pravda ze ve stejne mistnosti s routerem mame full hd televizi ale nesmim na ni ani sahnout :lol: proto sem ve druhem patre se starou ****** televizi xD

kdybych natahnul kabely tak to by byli rodice proti

anonymous: slo to i bez toho omg, vsichni nejsou tak chytri jako ty ;) :)

˘˘˘˘˘˘ jo facha i na normal :D pres scart treba

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu