Han3 Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 Ahoj, mám router Zixel Prestige 660HW-T3 , net přes něj teče do PS3, jenže je tam signál jen na 35% maximálně... jaké existuje řešení abych si mohl ten signál nějak zlepšit? zkoušel jsem nějakej windsurfer ale to vůbec nepomohlo :( router je v prvním a PS3 je ve druhém patře... za kolik asi koupim lepší router abych mel signal na 100%? je to router za 1kč od O2 :roll: edit: tak tedka sem paril s tekken90 tekken 5 online a nadrtil me jako nic...proč? protože tu mam 30% signál a když něco zmáčknu tak se to projeví po půl vteřině OMG to me tak sere :( pouze jediný příklad tohoco musím denne snaset...dale je to treba pulvterinova odezva v COD4 a jinych online hrach :(:(:(, do nekoho strilim jako idiot (vystrelim prvni) a nakonec me zabije, v KILLCAM se ukaze ta odezva tim ze jsem na nej ani jednou nevystrelil :( a jemu stacilo par kulek a bylo po me :( help me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 poradte lidi jakej router mi bude stacit abych mel ten 100% signal nakej levnej a dobrej router byste nemeli? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 poradte lidi jakej router mi bude stacit abych mel ten 100% signal, ja fakt nevim kterej vybrat, klidne ho hnedka objednam, pak ukazu tekkenovi kdo je kralem v tekkenu az to bude bez lagu, konecne bez tech********* lagunakej levnej a dobrej router byste nemeli? :) myslím že výhodné by bylo ps3 přesunout do stejné místnosti :) anebo normalně navrtat kabely (pokud vim tak ten router ma i vzadu LANy..) a u kabelů neřešíš žádné posr**é signály ale pěkně zastřčíš káblík a si maximálně stabilně připojený :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 Nekupuj zadnej novej router omg.. Bud smerovku hezky anebo ho hod do stejneho patra .. Nebude to asi ani tak routerem, jako PS3, ktery nedostreli (upstream) na router.. Kazdopadne bych to zacal resit tou smerovkou, cca 3kila te nevytrhnou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 jakou smerovkou? jako nejaka parabola nebo co? :lol: je pravda ze ve stejne mistnosti s routerem mame full hd televizi ale nesmim na ni ani sahnout :lol: proto sem ve druhem patre se starou ****** televizi xD kdybych natahnul kabely tak to by byli rodice proti anonymous: slo to i bez toho omg, vsichni nejsou tak chytri jako ty ;) :) ˘˘˘˘˘˘ jo facha i na normal :D pres scart treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 sry za OT ale ono PS3 facha i na normal tv? ja myslel ze to musi bejt only flat screen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 smazat post (refresh) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.