4A8Jirka Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Ahoj mam takovej problem...stahnul jsem sii film do psp od sparcka pres czshare...je to v klasickym formatu MP4 ale nejde mi to prehrat...jestli se vam to stalo nekdy taky tak mi pls napiste co s tim dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Ahoj mam takovej problem...stahnul jsem sii film do psp od sparcka pres czshare...je to v klasickym formatu MP4 ale nejde mi to prehrat...jestli se vam to stalo nekdy taky tak mi pls napiste co s tim dik máš to ve správné složce? :dozey: jakej máš FW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 neni to MAQ video (MAQXXXXX.mp4) ? Jestli jo tak to ti ve slozce VIDEO nepujde... dej to do x:\MP_ROOT\100ANV01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4A8Jirka Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 jestli je to MAQ to nevim ale zkusim...kde mam najit to MP_ROOT ??? ja to nenasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rajtas Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 mp_root na kartě myslím ve složce PSP.. jestli je ten název jak psla marek tak to dej jak už napsal marek:D... Sem BLB... mp_root --> root je hned na kartě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 slozka MP_ROOT je na rootu... pisu prece x:\MP_ROOT\100ANV01 ne x:\PSP\MP_ROOT\100ANV01 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rajtas Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 ježiš.. chybka se vloudila... nejsem já blbej? už i v názvu to je napsaný a já sem píšu takový bludy...sry.. to sem se zas předvedl:D to je tak když někdo píše a myslí na něco jinýho:D tak je to na rootu karty...;););) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4A8Jirka Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 ja tam ale zadnou slozku MP_ROOT nemam ani mi tam nejde pridat...nevim co stim...:cry: videl sem videa ze tam normal je ale ja ji tam nemam...jak to tam dat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fautzi Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Boze tak si ji tam vytvor na kartu dej vytvorit MP_ROOT slozku a do ni dalsi dve jedna se jmenuje 100MNV01 a druha 101ANV01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 a nebo si naformátuj kartu a ta složka by se tam měla vytvořit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rajtas Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 nebo sformátuj kartu v psp a mělo by se ti to tam vytvořit... teď mně tak napadá.. máš vůbec cfw?? Fryta: byl si rychlejší:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4A8Jirka Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 dobre MP_ROOT uz tam mam...ale tedka jak to prehrat v PSP ? v menu se mi nic takyho neobjevi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 kartu si naformatuj, jestli mas CFW, vse se ti vytvori.. .. jinak, nic proti, ale od Sparca mam taky hafec vadnejch videi (tzn. nekolikrat behem prehravani naskoci Corrupted data a pak musim restartnout PSP a tu minutu, kde to skoci, pretocit).. EDIT: vlozit do jedne z tech dvou/ctyrech slozek v mp_root... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4A8Jirka Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 dekuju to uz mam ale jak to mam prehrat v tom PSP ? ve videu to neni nikde to nemam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 no porad vychazime z toho ze je to MAQ video... ses si tim jistej? :D Jestli jo nakopiroval jsi to tam jak jsem ti psal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4A8Jirka Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 stahnul sem to a v te slozce byli 2 soubory...prvni film.mp4 a druhej MAQ10051.thm....takze asi joo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 tak ten film prejmenuj na MAQ10051.mp4 a dej ho do ty slozky jak jsem psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4A8Jirka Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 diky moc uz to de:D:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
4A8Jirka
Ahoj mam takovej problem...stahnul jsem sii film do psp od sparcka pres czshare...je to v klasickym formatu MP4 ale nejde mi to prehrat...jestli se vam to stalo nekdy taky tak mi pls napiste co s tim dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts