Bosf Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 http://www.cs.cmu.edu/~johnny/projects/wii/Ten chlápek je magor :) pokud to tu už někde je omlouvám se jsem nováček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Původně byla hlášená podpora jisté hry k tomu VR headtrackingu ale pak to zrušili. Škoda. Byl by to důvod si Wii koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Nechapem co to ma spolocne s hackovanim wii to za 1. a za 2. toto funguje na PC a pouziva to iba bluetooth dongle a wiimote BTW ten soft si mozete stiahnut je volne na nete. Prosim ta premenuj to tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bosf Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 ja vedel ze jsem udelal spatne...pod tim je napsany wii hacks a on využívá wii - prakticky ho hackuje ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 ja vedel ze jsem udelal spatne...pod tim je napsany wii hacks a on využívá wii - prakticky ho hackuje ne? Hack - prekousnuti neceho, dostat se do neceho. Spis je to neco jako zajime pouziti Wii.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.